Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Sår och Skador

Upptäck vårt sortiment för sår och skador med barnplåster, produkter för värmande och kylande effekter, sårvård, skydd och stöd, hudtejp, kompresser, snabbförband, bandage, första hjälpen, hjärt- och lungräddning, plåster, sårrengöring och ärrbehandling. Allt för din trygghet och välbefinnande.

Sår & Skador

Visar 24 av 176 produkter
Sortera efter

Sår & Skador

Frågor och svar om Sår och skador


1. Vilken typ av plåster är lämpligt för barn?


Barnplåster är speciellt utformade för att vara skonsamma mot barns känsliga hud och oftast försedda med barnvänliga motiv för att göra sårhanteringen mer positiv.


2. Hur fungerar värmande och kylande produkter för skador?


Värmande produkter ökar blodcirkulationen för att främja läkning, medan kylande produkter minskar svullnad och lindrar smärta genom att kyla området.


3. Vad ingår i ett första hjälpen-kit?


Ett första hjälpen-kit kan innehålla plåster, kompresser, hudtejp, bandage, första hjälpen-instruktioner, sårrengöring och andra nödvändiga verktyg för akut sårhantering.


4. När är det lämpligt att använda kompresser och snabbförband?


Kompresser används för att täcka sår och absorbera vätska. Snabbförband är praktiska vid småskador för snabb och enkel applicering av skydd och stöd.


5. Hur behandlar man ärr efter sår?


Ärrbehandling kan innefatta användning av ärrgel, silikonplåster eller andra ärrminskande produkter för att hjälpa till att minska synligheten och förbättra hudens utseende.


6. Vad bör jag veta om hjärt- och lungräddning (HLR)?


HLR är en livräddande teknik som inkluderar bröstkompressioner och konstgjord andning. Att lära sig HLR kan vara avgörande vid akuta situationer.