Hållbara priser
Fri frakt
Effektivt sortiment
010-204 1234

En modern distributör

Medea är ett nytänkande, personligt företag och en växande distributör av förbrukningsartiklar och tjänster  inom vård och omsorg, skönhetsvård, tandvård, djurvård och livsmedelsproduktion.

Vi väljer vårt sortiment av medicinska förbrukningsvaror, personlig skyddsutrustning, städ och hygien med största möjliga omsorg och vi samarbetar enbart med leverantörer vars värderingar och miljöpolicys överensstämmer med våra.

Vi löser våra kunders behov, helt enkelt

Innovation och att utmana hur saker och ting kan fungera finns med i allt vi gör. Vi vill alltid utforska nya effektiva lösningar på vardagliga problem tillsammans med våra kunder. Våra kunders utmaningar är vår drivkraft. Under pandemin handlade allt om att säkra tillgång av skyddsmaterial och vi blev snabbt en påltlig leverantör till landets regioner och kommuner.

Effektivare inköp

Idag efterfrågas en modern digitalt webbshop med pristransparens och inköpseffektiviserande information och tjänster. Vårt erbjudande gör det möjligt för dig som kund att effektivisera era viktigaste rutinköp. Att få koll och handla enkelt och okrångligt.  Med ett effektivt urval av produkter, hållbara justa priser och smarta funktioner för att göra inköp gör Medea jobbet lättare. Vi löser det helt enkelt.

Bara för att man är trygg behöver man inte vara tråkig.

Vi vill satsa på individen bakom varje inköp. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa rätt produkter till rätt peng. Vi vill också göra det lättare för dig att göra ett mer hållbart köp som är bättre för miljö och människa. Vi vill erbjuda pristransparens, en effektiv köpupplevelse och digitala verktyg som förenklar och bidrar till mer medvetna inköp. 
för kommun och region

För kommun och region

Läs mer
Miljö och hållbarhet

Miljö och hållbarhet

Läs mer
lager medea

Lager och logistik

Läs mer
jobba på medea

Jobba hos oss

Sök idag
Vårt sortiment

Vårt sortiment

Läs mer