Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

En modern distributör

Medea är en växande distributör av förbrukningsartiklar och exklusiv leverantör av Meractor Medicals engångshandskar i Sverige. Både företag, publika verskamheter och privat personer kan handla av oss. 

Vi väljer vårt sortiment av städ, hygien, medicinska förbrukningsvaror, personlig skyddsutrustning och kontorsvaror med största möjliga omsorg och vi samarbetar enbart med leverantörer vars värderingar och miljöpolicys överensstämmer med våra. 

Vi löser våra kunders behov, helt enkelt

Innovation och att utmana hur saker och ting kan fungera finns med i allt vi gör. Vi vill alltid utforska nya effektiva lösningar på vardagliga problem tillsammans med våra kunder. Våra kunders utmaningar är vår drivkraft. 

Effektivare inköp

Idag efterfrågas en modern digitalt webbshop med pristransparens och inköpseffektiviserande information och tjänster. Vårt erbjudande gör det möjligt för dig som kund att effektivisera dina viktigaste rutinköp. Enkelt och okrångligt.  Med ett effektivt urval av produkter, hållbara justa priser och smarta funktioner för att göra regelbundan inköp gör Medea jobbet lättare. Vi löser det helt enkelt.

Bara för att man är trygg behöver man inte vara tråkig.

Vi vill satsa på individen bakom varje inköp. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att köpa rätt produkter till rätt peng. Vi vill också göra det lättare för dig att göra ett mer hållbart köp som är bättre för miljö och människa. Vi vill erbjuda pristransparens, en effektiv köpupplevelse och digitala verktyg som förenklar och bidrar till mer medvetna inköp. 
För kommun och region

För kommun och region

Läs mer
Miljö och hållbarhet

Miljö och hållbarhet

Läs mer
lager medea

Lager och logistik

Läs mer
jobba på medea

Jobba hos oss

Sök idag
Vårt sortiment

Vårt sortiment

Läs mer