Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Medeas tjänster

För oss handlar det inte bara om att leverera rätt förbrukningsvara, i rätt tid, till rätt pris. Vi vill tillföra och bidra mycket mer. Vi vill ge dig kraftfulla verktyg och tjänster för att bli effektivare i din vardag. En möjlighet att få bättre kontroll. En möjlighet att optimera era inköp för att spara såväl pengar, tid och miljöpåverkan.

I nuläget erbjuder vi tjänster för lagerhållning, utbildning och möjlighet att koordinera flera enheters enskilda köp. Och på Mina sidor kan få du översikt över dina tidigare köp med möjlighet att enkelt upprepa ordern. Härifrån kan du också administrera olika beställande enheter och leveransadresser. Detta är bara början på vad som komma skall. 

Innovationer

Vi arbetar med ständig innovation. Vi lägger stora resurser på att utveckla digitala verktyg för att skapa att skapa mervärden och ge våra kunder vad vi kallar - inköpsintelligens. Vi har spännande innovationer på gång kopplat bland annat till CO2-avtrycksmätning och inköpseffektiviserande digitala tjänster. Redan i början av nästa år kommer du att kunna dra nytta av dessa. Håll utkik efter nyheter på Linkedin eller i vårt nyhetsbrev som går ut till alla våra kunder. 
OEM handske

OEM handskar

Önskar du en skärddarsydd och brandad handske för just dina specifika behov?
Läs mer
Medea X Storecon

Medea X Storecon

Automatisera era inköp av förbrukningsartiklar, få full kontroll över er verksamhets förbrukning och minska svinnet och CO2 avtrycket.
Läs mer
Medea Samköp

Medea Samköp

Är ni flera enheter som gör enskilda okoordinerade inköp? Få hjälp av oss att optimera och effektivisera.  

Kontakta en säljare
Medea Utbildning

Medea Learn

Sortimentsutbildning och tips för CO2 besparing.
Kontakta en säljare
Medea Lager

Medea Lager

Säkra tillgång, lagerhåll hos oss, avropa vid behov.
Läs mer