Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Gåvoset
Ocean
Avfallshantering
Utvalda artiklar
Kontakt
Tjänster

Tjänster

Våra tjänster ger dig som kund såväl ekonomisk, miljömässig och organisatorisk effektivitet.
Medeas alla tjänster
Hållbarhet

Hållbarhet

Vår ambition är att alltid ligga i framkant gällande hållbarhet. Något annat alternativ finns inte!
Vårt hållbarhetsarbete
Bli Kund

Bli kund

Registrera dig som kund och få acess till Mina Sidor med orderhistorik, favoritlistor, leveransadresser och möjighet att göra snabba repeatorders.  
Skapa konto

Några av våra kunder

Idoc
Region Halland
Hair Tp Clinic
iDr Kliniken
Curatiio

En hjälte inom förbrukningsvaror

Vi är en pigg leverantör av städ- och hygienprodukter, medicinska förbrukningsvaror och vårdrelaterad skyddsutrustning. Vårt mål är att erbjuda allt du behöver för kroppen, hemmet och arbetsytorna på ett och samma ställe. Vi erbjuder en konsumentorienterad och smidig köpupplevelse för både privatpersoner, företag och statliga organ. Genom innovativa lösningar och digitala verktyg sparar vi tid, pengar och minskar risken för produktbrister. Varmt välkomna till Medea - en hjälte inom förbrukningsvaror.

Läs mer om Medea

Aktuellt

Image1

Handskar från Mercator Medical

Medea är exklusiv återförsäljare av Mercator Medicals handskar på Svenska marknaden. Nitrylex Classic har köpts av 100 kommuner och 13 regioner med ett mycket gott betyg av alla användare.  
Se handskar från Mercator
image2

Medea för region och kommun

Medea levererar till både offentlig och privat verksamhet. Vi har många referenser från den svenska sjukvården och är måna om att bedriva vår verksamhet för att främja en hållbar utveckling. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001 och ISO 9001. 
Läs mer om Medea för offentlig verksamhet
image3

Mer hållbar desinfektion

Användandet av hand- och ytdesinfektion är här för att stanna. Med det kommer också ett ansvar för att använda mer hållbara alternativ. Medea säljer svenskproducerad desinfektion som är så miljövänlig att restprodukten kan spolas ner i avloppet. Effektiv, snällare mot hud och utrustning. 
Läs mer och köp
Medea är flexibla och lösningsorienterade, har korta svarstider, hög service och professionalitet. Framför allt håller alla produkter hög kvalitet och de levererar alltid i tid.
/iDr-Kliniken AB, Simon Pålsson, VD & Ägare