Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Personlig Skyddsutrustning

Visar 24 av 129 produkter
Sortera efter

Personlig Skyddsutrustning

Vad är personlig skyddsutrustning?Personlig skyddsutrustning (PPE) är produkter ämnade att skydda både dig som användare och omgivningen runt dig i såväl professionella som vardagliga miljöer. Hos oss på Medea hittar du ett noggrant utvalt sortiment av personlig skyddsutrustning som ger högkvalitativt skydd från topp till tå.

Vårt sortiment


I vårt breda sortiment av personlig skyddsutrustning finner du produkter för många olika situationer och miljöer, som ger tryggt och säkert skydd oavsett vilken del av kroppen de ska bäras på.

Händer
Vi erbjuder ett stort utbud av handskar i flertalet material och utföranden så att du alltid ska hitta just de handskar du söker. Här finner du nitrilhandskar, latexhandskar, vinylhandskar och neoprenhandskar i olika utföranden beroende på vad du behöver använda dem till.
Ögon
Hos oss finner du ett brett utbud ögon- och ansiktsskydd i form av visir och skyddsglasögon. I vårt sortiment återfinns visir och skyddsglasögon i många utföranden.
Mun & Andning
Oavsett om du söker munskydd eller andningsskydd så finner du här ett väl tilltaget utbud effektiva skydd.
Hår & Skägg
Vi erbjuder skydd för långt hår, tjock hår, kort hår och ansiktsbehåring. Här finner du nät och mössor som skyddar hår och omgivning.
Kropp
I vårt utbud av PPE finner du skyddsrockar, skyddsförkläden, skyddsoveraller, ärmskydd och avdelningskläder med olika egenskaper så att du ska hitta just det skydd du behöver oavsett vilken arbetsuppgift skyddet ska användas för.
Fötter
Här finner ni skoskydd och stövelskydd, perfekta för att skydda känsliga miljöer från smutsiga skor.

Hos oss på Medea är det mycket viktigt att de produkter vi tillhandahåller skyddar dig som användare. Det är också mycket viktigt att de inte orsakar skada för miljön. Därför arbetar vi aktivt för att anpassa vårt sortiment för att vara så miljövänligt, klimatsmart och hållbart som möjligt. Här hittar ni flertalet produkter tillverkade ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv.

Ett utbud utformat för dig


Vi erbjuder personlig skyddsutrustning för användning inom flertalet branscher och miljöer. Hos oss finner ni produktutbud och speciellt framtagna sortiment för bland annat:

  • Vård & Omsorg

  • Städ & Renhållning

  • Kök & Livsmedel

  • Tandvård

  • Djurvård & Labb

  • SkönhetHos oss finner du ett stort utbud produkter för just din bransch, noggrant utvalda för att säkerställa att de uppfyller de krav som finns för att du och de du arbetar med ska vara skyddade och känna er säkra.

Alla produkter för personlig skyddsutrustning i vårt sortiment är CE-märkta.