Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Välkommen till vårt sortiment av städ- och hygienprodukter

Här hittar du vad du behöver för att skapa en renare och hälsosammare miljö. Oavsett om det är i ditt hem, på arbetsplatsen eller i offentliga utrymmen. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som ger dig förusättningarna för att upprätthålla en optimal hygien. Hos oss hittar du allt från desinfektionsmedel, diskmedel och tvättmedel till engångshandskar, rengöringsprodukter och städredskap.

Städ & Hygien

Visar 24 av 2262 produkter
Sortera efter

Städ & Hygien

Hos oss på Medea finner du ett stort och omsorgsfullt utvalt sortiment av städ- och hygienprodukter för både stora och små professionella miljöer, samt produkter för personlig hygien.

Städprodukter, sanitetsprodukter och avfallshantering


Vi erbjuder ett brett utbud av avfallshantering, tvättkemikalier, städkemikalier, städredskap och desinfektionsmedel. I vårt sortiment så finner du produkter för sanitetsrengöring, glasrengöring, golvrengöring, allrengöring och mycket mer. Oavsett om det gäller städning av hemmet eller storskalig fastighets- och lokalvård så finner du här produkter av högsta kvalitet som får jobbet gjort. Vi erbjuder även luktförbättrare som neutraliserar dålig lukt i utrymmen med obehagliga dofter.

Papper


I vårt sortiment återfinns ett stort utbud av torkpapper, toalettpapper, pappershanddukar och servetter samt dispensers som är både praktiska och hygieniska.

Personlig hygien


I vårt utbud av produkter för personlig hygien så finner du mjuka och skonsamma hand- och hudkrämer, hudvänliga tvättservetter samt olika sorters tvål som rengör på ett skonsamt och effektivt sätt. Vi har naturligtvis även ett stort utbud av handdesinfektion.