Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Städ & Hygien

Visar 24 av 953 produkter
Sortera efter

Städ & Hygien

Hos oss på Medea finner du ett stort och omsorgsfullt utvalt sortiment av städ- och hygienprodukter för både stora och små professionella miljöer, samt produkter för personlig hygien.

Städprodukter, sanitetsprodukter och avfallshantering


Vi erbjuder ett brett utbud av avfallshantering, tvättkemikalier, städkemikalier, städredskap och desinfektionsmedel. I vårt sortiment så finner du produkter för sanitetsrengöring, glasrengöring, golvrengöring, allrengöring och mycket mer. Oavsett om det gäller städning av hemmet eller storskalig fastighets- och lokalvård så finner du här produkter av högsta kvalitet som får jobbet gjort. Vi erbjuder även luktförbättrare som neutraliserar dålig lukt i utrymmen med obehagliga dofter.

Papper


I vårt sortiment återfinns ett stort utbud av torkpapper, toalettpapper, pappershanddukar och servetter samt dispensers som är både praktiska och hygieniska.

Personlig hygien


I vårt utbud av produkter för personlig hygien så finner du mjuka och skonsamma hand- och hudkrämer, hudvänliga tvättservetter samt olika sorters tvål som rengör på ett skonsamt och effektivt sätt. Vi har naturligtvis även ett stort utbud av handdesinfektion.