Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Ett brett sortiment av diskmedel 

Vi erbjuder både handdiskmedel och maskindiskmedel från välkända varumärken som är kända för sin kvalitet och effektivitet. Du hittar olika alternativ för att möta dina behov och preferenser - flytande, tabletter, mer miljövälig alternativ och mer prisvänliga alternativ. Hos oss hittar du även torkmedel, spolglans och disksalt. Se vår FAQ längst ner på sidan. 

Diskmedel

Visar 24 av 162 produkter
Sortera efter

Diskmedel

Frågor och svar om diskmedel


Finns det mer miljövänliga diskmedel?
Ja, vi erbjuder diskmedel som är producerade av med förnybara råvaror och är således snällare mot miljön. Vi märker våra mer hållbara produkter med symbolen ”MER HÅLLBAR” för att guida dig till er mer miljömedvetet val.

Vilka är de vanligaste typerna av diskmedel?
De vanligaste typerna av diskmedel är handdiskmedel, automatiska diskmedel och maskindiskmedel för diskmaskiner.

Vilka ingredienser finns vanligtvis i diskmedel?
Diskmedel kan innehålla en mängd olika ingredienser, inklusive tensider, enzymer, blekmedel, doftämnen och konserveringsmedel.

Hur väljer jag rätt diskmedel?
Du behöver ta hänsyn till din diskmaskin. Olika diskmasker behöver olika diskmedel, till exempel i tablettform, flytande form eller pulver. Vi erbjuder också diskmedel i olika förpackningsstorlekar, från 500 ml upp till 5 liter, om du diskar mycket kan det vara en god idé att köpa en stor förpackning. Vi har även milda och ekologiska diskmedel som är snällare mot miljön.

Kan jag använda diskmedel till något annat än disk?
Vi rekommendera inte att du använder diskmedel till något annat än disk. Diskmedel är speciellt utformade för att bryta ner fett och matrester, och kan orsaka skador eller irritation på andra ytor. Använd diskhandskar när du diskar för hand.

Hur mycket diskmedel ska jag använda per diskning?
Mängden diskmedel som behövs kan variera beroende på diskmaskinen och mängden disk som behöver tvättas. Läs alltid instruktionerna på förpackningen för att se hur mycket du ska använda.

Vad ska jag göra om mitt diskmedel inte fungerar bra?
Om ditt diskmedel inte fungerar bra kan du försöka att ändra mängden du använder, justera vattentemperaturen, och/eller kontrollera om det finns en blockerad spridare eller filter i diskmaskinen.

Kan jag använda diskmedel som rengöringsmedel i hela mitt hem?
Nej, vi rekommenderar inte att använda diskmedel som ett allmänt rengöringsmedel i hela hemmet eftersom det kan orsaka skador eller missfärgning på andra ytor.