Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Rengöringsmedel

Upptäck vårt breda sortiment av rengöringsmedel som är utformat för att ta hand om alla dina rengöringsbehov. Oavsett om det handlar om hemmet, kontoret eller industrimiljöer, har vi de rätta rengöringsprodukterna för att göra jobbet snabbt och effektivt. Från allrengöring och desinfektionsmedel till fönsterputsmedel och specialprodukter, våra rengöringsmedel hjälper dig att upprätthålla renlighet och hygien på bästa sätt.

Rengöringsmedel

Visar 24 av 451 produkter
Sortera efter

Rengöringsmedel

Frågor och svar om rengöringsmedel


Vad är rengöringsmedel?
Rengöringsmedel är kemiska eller naturliga produkter som används för att ta bort smuts och fläckar från ytor, inklusive hem, kläder och bilar.

Vilka typer av rengöringsmedel finns det?
Renöringsmedel är ett samlingsbegrepp och det finns många typer av rengöringsmedel. Inklusive allrengöringsmedel, köksrengöringsmedel, badrumsrengöringsmedel, fönsterputsmedel, möbelrengöringsmedel, tvättmedel och diskmedel.

Finns det mer miljövänliga rengöringsmedel?
Ja, det finns rengöringsmedel som är snällare mot miljön. Dessa produkter innehåller vanligtvis ingredienser som är biologiskt nedbrytbara. Vi märker våra mer miljövänliga produkter med ”MER HÅLLBAR”.

Vilka ingredienser finns i rengöringsmedel?
De vanligaste ingredienser i rengöringsmedel inkluderar vatten, tensider, lösningsmedel, surhetsreglerande medel, blekmedel och doftämnen. Detta är de vanligaste ingredienserna i rengöringsmedel, men det varierar beroende på produkten.

Vad är skillnaden på rengöringsmedel och desinfektionsmedel?
Rengöringsprodukter tar bort smuts och fläckar från ytor, medan desinfektionsmedel dödar bakterier och virus på ytor. Det är viktigt att först rengöra en yta innan man använder ett desinfektionsmedel för att säkerställa att det fungerar ordentligt. Rengöringsmedel är inget substitut för desinfektionsmedel.

Hur ska man använda rengöringsmedel på bästa sätt?
Det är viktigt att läsa etiketten och följa anvisningarna när man använder rengöringsmedel. Generellt sett ska man undvika att blanda olika rengöringsmedel, eftersom det kan skapa farliga gaser. Eftersom rengöringsmedel kan orsak irritation och torka på huden kan det vara en god idé att använda till exempel engångshandskar när man använder rengöringsmedel.

Hur förvarar man rengöringsmedel?
Rengöringsmedel ska förvaras på en sval, torr plats, utom räckhåll för barn och husdjur.