Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Fönsterputs

Visar 23 av 23 produkter
Sortera efter

Fönsterputs

Frågor och svar - glasrengöringsmedel


Vad är glasrengöringsmedel?
Glasrengöringsmedel är en typ av rengöringsprodukt som används för att rengöra glasytor såsom fönster, speglar och glasbord.

Vilka typer av glasrengöringsmedel finns det?
Det finns olika typer av glasrengöringsmedel som är speciellt formulerade för olika ändamål. Vissa är exempelvis gjorda för att ta bort smuts och fläckar, medan andra kan användas för att polera och ge glaset en högglansig yta. Det finns också olika typer av glasrengöringsmedel för olika typer av glas, såsom tonat glas, spegelglas, och så vidare.

Vad är de vanligaste ingredienserna i glasrengöringsmedel?
De vanligaste ingredienserna i glasrengöringsmedel är vatten, alkohol och tensider. Tensider är ythöjande medel som hjälper till att lösa upp smuts och fläckar på glasytor.

Vilka är fördelarna med att använda glasrengöringsmedel?
Fördelarna med att använda glasrengöringsmedel är att det gör det enklare att rengöra glasytor och ta bort smuts och fläckar. Det ger också glaset en klar och högglansig yta.

Hur använder jag glasrengöringsmedel?
Användningen av glasrengöringsmedel varierar beroende på vilken produkt du använder. Generellt sett bör du spraya glasrengöringsmedlet på ytan och torka av det med en ren trasa eller papper. Var noga med att följa anvisningarna på produkten för bästa resultat.

Finns det några försiktighetsåtgärder jag bör ta när jag använder glasrengöringsmedel?
Ja, det är viktigt att följa anvisningarna på produkten och att använda skyddshandskar om det krävs. Var noga med att undvika att få produkten i ögonen och hålla den utom räckhåll för barn och husdjur.

Finns det oparfymerade glasrengöringsmedel?
Ja, det finns. Oceans glasrengöringsmedel är tillexempel oparfymerade.