Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Golvrengöring

Utforska vårt utbud av golvrengöring från pålitliga varumärken som bland andra Pledge, Bona, PLS och Liv. Golvrengöring är ett måste i alla hem och i alla offentliga lokaler. Oavsett om det är utrymmen där skor används eller inte så samlas det snabbt smuts, avlagringar och damm på alla golv. Ur ett hygieniskt perspektiv är det viktigt att hålla efter renhållningen på alla golvytor. Vi erbjuder golvrengöringsprodukter som golvsåpa, produkter för rengöring av trägolv, produkter för rengöring av klinkergolv, golvpolish och mer, så att du kan välja de produkter som passar bäst för dina golv och dina behov. 

Golvrengöring

Visar 24 av 85 produkter
Sortera efter

Golvrengöring

Frågor och svar om Golvrengöring & PolishHur rengör jag mitt golv effektivt?

För att rengöra ditt golv effektivt, använd en lämplig golvrengöring som är anpassad för golvmaterialet. Applicera rengöringsmedlet med en fuktig mopp eller trasa och torka sedan rent. Se till att följa tillverkarens anvisningar för bästa resultat.Vad är skillnaden mellan golvrengöring och polish?

Golvrengöring används för att avlägsna smuts, fläckar och orenheter från golvet. Å andra sidan används polish för att ge golvet en glansig yta och skydda det från slitage. Båda produkterna kompletterar varandra för att hålla golvet rent och skyddat.Kan jag använda samma golvrengöring för alla typer av golv?

Det beror på golvrengöringens formulering och specifikationer. Vissa golvrengöringsprodukter är utformade för att vara mångsidiga och användas på olika golvmaterial som trä, laminat, keramik eller sten. Se till att välja en golvrengöring som är lämplig för ditt specifika golvmaterial.Hur ofta bör jag använda golvpolish?

Hur ofta du bör använda golvpolish beror på golvmaterialet och användningen av golvet. Generellt sett är det bra att använda golvpolish några gånger om året för att bevara glansen och skydda golvet. Undvik överanvändning, eftersom det kan leda till uppbyggnad och en halkig yta.Kan jag använda golvrengöring på trägolv?

Ja, du kan använda golvrengöring på trägolv, men det är viktigt att välja en rengöringsprodukt som är specifikt formulerad för trä. Undvik att använda för mycket vatten och se till att torka bort eventuellt överskott för att skydda trägolvet från fukt.Finns det miljövänliga alternativ för golvrengöring och polish?

Ja, det finns miljövänliga alternativ för både golvrengöring och polish. Många varumärken erbjuder nu produkter med miljövänliga och biologiskt nedbrytbara ingredienser. Sök efter produkter med miljömärkningar som Svanen eller EU Ecolabel för att identifiera hållbara alternativ.Hur undviker jag att golvet blir halkigt efter användning av polish?

För att undvika att golvet blir halkigt efter användning av polish, se till att applicera polish jämnt och i en tunn skikt. Följ tillverkarens anvisningar och undvik överanvändning. Om golvet blir halkigt, torka av överskottet eller använd en mindre mängd polish vid nästa applicering.Kan jag använda golvrengöring och polish på vinylgolv?

Ja, du kan använda golvrengöring och polish på vinylgolv. Det är dock viktigt att välja produkter som är lämpliga för vinylmaterial och följa tillverkarens rekommendationer. Använd inte produkter som kan skada eller repa vinylytan.Finns det specialprodukter för golvrengöring och polish för kommersiella utrymmen?

Ja, det finns specialprodukter för golvrengöring och polish som är utformade för användning i kommersiella utrymmen som butiker, kontor och restauranger. Dessa produkter är ofta mer koncentrerade och tåliga för att klara hög användning.Kan jag använda golvpolish på obehandlat trägolv?

Nej, det är inte rekommenderat att använda golvpolish på obehandlat trägolv.