Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Köksrengöring

Visar 24 av 67 produkter
Sortera efter

Köksrengöring

Frågor och svar om köksrengöringsmedel


Finns det olika typer av köksrengöringsmedel finns det?
Köksrengöringsmedel är ett samlingsbegrepp för olika typer av rengöringsmedel. I köket använder man allt från vanligt allrengöringsmedel, fettlösningsmedel, diskmedel, ugnrengöringsmedel och kalkborttagningsmedel.

Vilket köksrengöringsmedel är bäst för mina köksytor?
Det beror på vilka ytor du har i ditt kök. För allmän rengöring av ytor, inklusive bänkskivor och kakel, fungerar allrengöringsmedel bra. För fettfläckar och smuts som är svårare att få bort, kan fettlösningsmedel vara bättre lämpade. Det viktiga är att du använder ett medel som är framtaget speciellt för sitt ändamål.

Finns det miljövänliga köksrengöringsmedel
Ja. Det finns köksrengöringsmedel som är mer miljövänliga, dessa är ofta tillverkade av biologiskt nedbrytbara material och naturliga ingredienser. Vi märker våra mer miljövänliga produkter med ”MER HÅLLBAR”.

Vilka ingredienser finns i köksrengöringsmedel?
Vanligtvis består köksrengöringsmedlen av vatten, tensider, syror, alkalier och lösningsmedel. Vilka ingredienser som används beror på vilken typ av rengöringsmedel det är, och vilken typ av yta som ska rengöras.

Kan köksrengöringsmedel vara farliga?
Vissa köksrengöringsmedel kan vara giftiga om de sväljs eller inhaleras i stora mängder. Det är viktigt att läsa säkerhetsanvisningarna på etiketten och att använda skyddshandskar och skyddsglasögon när du använder starka rengöringsmedel.

Hur förvarar jag köksrengöringsmedel på bästa sätt?
Förvara köksrengöringsmedel utom räckhåll för barn och husdjur. Se till att alla lock och förpackningar är ordentligt åtskruvade och att etiketterna är tydligt synliga så att du enkelt kan identifiera vilket medel som är vilket. Förvara torrt.

Kan jag använda köksrengöringsmedel på andra ytor än i köket?
Det beror på vilket rengöringsmedel det är. Vissa rengöringsmedel kan skada vissa ytor, såsom trä eller marmor. Läs alltid instruktionerna på etiketten och testa rengöringsmedlet på en liten, dold yta innan du använder det på hela ytan.