Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Allt för kroppen

"Allt för kroppen!" - din källa till en omfattande uppsättning produkter för din välbefinnande. Här hittar du allt du behöver för att upprätthålla en ren, fräsch och hälsosam rutin för din vardag. Vårt sortiment omfattar produkter för hudvård, hårvård, oral hygien, kroppsvård och mycket mer. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är skonsamma mot huden och bidrar till ditt välmående.

Allt För Kroppen

Visar 24 av 3712 produkter
Sortera efter

Allt För Kroppen

Hos oss på Medea finner du produkter för personlig hygien som rengör, vårdar, mjukgör och återfuktar.
Vi erbjuder ett omsorgsfullt utvalt sortiment av bland annat mjukgörande och återfuktande salvor för händer och hud, vårdande kräm för behandling av utslag samt snäll, skonsam och rengörande tvättkräm.

Hos oss finner du också ett stort sortiment tvål, tvättbalsam och tvättservetter samt praktiska tvåldispensers. I vårt sortiment av tvål så finner du bland annat grovtvål, extra mild tvål, tvål med aloe vera, allroundtvål, antimikrobiell tvål, skumtvål och mycket annat.

För att du på ett så praktiskt och hygieniskt sätt som möjligt ska kunna erbjuda handrengöring till kunder, besökare och personal så finner du här även praktiska dispensers i olika smarta utföranden.

Personlig hygien, inte minst god hygien gällande händer, är mycket viktigt. På arbetsplatser inom exempelvis livsmedelsindustrin så är det ett direkt krav. Oavsett om det gäller arbetsplatser med strikta hygienkrav eller helt vanliga kontorsmiljöer så finner du här både tvål och dispensers som passar ditt behov.

Vårt sortiment av produkter för personlig hygien är noggrant utvalt för att säkerställa produkter av högsta kvalitet.