Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Deodorant

Upptäck vår kollektion av deodoranter som hjälper dig att känna dig fräsch och säker hela dagen. Våra deodoranter erbjuder effektiv skydd mot oönskad kroppslukt och håller dig torr och bekväm. Med noggrant utvalda formuleringar och uppfriskande dofter ger våra deodoranter långvarig fräschör och självförtroende. Oavsett om du föredrar en roll-on, stick eller sprayvariant, kan du lita på att våra deodoranter ger pålitligt skydd.

Deodorant & Parfym

Visar 24 av 91 produkter
Sortera efter

Deodorant & Parfym

Frågor och svar om deodorant


Hur fungerar deodorant?


Deodorant hjälper till att motverka dålig lukt genom att döda eller hämma bakterier som orsakar svettlukt. Vissa innehåller även doftämnen för att ge en behaglig lukt.


Vad är skillnaden mellan deodorant och antiperspirant?


Deodorant motverkar lukt, medan antiperspirant minskar svettproduktionen. Många produkter kombinerar båda funktionerna för maximal effekt.


Hur ofta bör jag använda deodorant?


Det beror på personliga preferenser och behov. Många använder deodorant dagligen, medan andra föredrar att applicera den efter behov eller träning.


Kan jag använda deodorant direkt efter rakning?


Det är bäst att vänta några timmar efter rakning innan du applicerar deodorant för att undvika irritation på den nyrakade huden.


Vad gör en aluminiumfri deodorant?


Aluminiumfria deodoranter innehåller inte aluminiumföreningar, vilket kan vara ett alternativ för dem som vill undvika detta ämne av olika anledningar.


Vad ska jag göra om jag upplever hudirritation av deodorant?


Om du upplever irritation, prova att byta till en mildare deodorant eller använda en som är speciellt formulerad för känslig hud. Om irritationen fortsätter, kontakta en hudläkare.