Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Sex och Lust

Utforska vårt sortiment för en ökad sexuell njutning med glidmedel, kondomer, vibratorer, ägg, geishakulor, massageolja, penispumpar, ringar och rengöringsprodukter för sexleksaker. Prioritera intimitet och upplev en mer tillfredsställande sexuell hälsa.

Sex & Lust

Visar 24 av 76 produkter
Sortera efter

Sex & Lust

Frågor och svar om Sex och lust


1. Vilket glidmedel passar bäst för mig?


Välj mellan vattenbaserat, silikonbaserat eller oljebaserat glidmedel beroende på dina preferenser och eventuella allergier. Testa olika för att hitta din favorit.


2. Hur använder jag kondomer korrekt?


Rulla på kondomen över erigerad penis före penetrering. Undvik att använda tänder eller naglar vid öppningen. Byt kondom om du byter mellan vaginalt och analt samlag.


3. Vad är skillnaden mellan olika typer av sexleksaker som vibratorer och stavar?


Vibratorer genererar vibrationer medan stavar har en fast form för penetration. Valet beror på dina preferenser och önskemål.


4. Hur rengör jag mina sexleksaker?


Använd mild tvål och varmt vatten eller en särskild sexleksaksrengöring. Följ tillverkarens instruktioner för bästa resultat och undvik alkoholbaserade rengöringsprodukter.


5. Vad är ägg och geishakulor?


Ägg och geishakulor är sexleksaker som används för vaginal träning och kan öka sexuell njutning. De är små, runda och ofta vibrerande.


6. Hur fungerar penispumpar och ringar?


Penispumpar ökar blodtillförseln till penis, medan ringar hjälper till att behålla erektionen. Använd dem enligt tillverkarens rekommendationer.


7. Kan jag använda massageolja som glidmedel?


Det är bäst att undvika det, eftersom vissa massageoljor kan innehålla ingredienser som inte är lämpliga för intima områden. Använd istället ett dedikerat glidmedel.