Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Ägg & Geishakulor

Visar 1 av 1 produkter
Sortera efter

Ägg & Geishakulor

Frågor och svar om Ägg & GeishakulorVad är syftet med att använda ägg eller geishakulor?
Syftet med att använda ägg eller geishakulor är att stärka bäckenbottenmuskulaturen och öka sexuell njutning. Dessa sexleksaker används för Kegel-övningar och kan ge både fysiska och sexuella fördelar.

Hur använder jag ägg eller geishakulor för bäckenbottenövningar?
För bäckenbottenövningar, för in ägget eller geishakulorna i slidan och använd dina bäckenbottenmuskler för att hålla och frigöra dem. Upprepa detta för att stärka och tonifiera musklerna.

Vilka är fördelarna med att träna bäckenbottenmuskulaturen med ägg eller geishakulor?
Fördelarna med att träna bäckenbottenmuskulaturen inkluderar förbättrad blås- och tarmkontroll, minskad risk för bäckensmärta, ökad sexuell njutning och starkare orgasmer.

Hur rengör jag ägg eller geishakulor på ett säkert sätt?
För att rengöra ägg eller geishakulor på ett säkert sätt, använd mild tvål och varmt vatten eller en specifik sexleksaksrengöring. Se till att följa tillverkarens rekommendationer för rengöring och undvik starka kemikalier.

Vilket material är bäst för ägg eller geishakulor?
Ägg och geishakulor är oftast tillverkade av silikon, metall eller plast. Silikon är ett populärt val på grund av dess mjukhet och kroppsäkerhet. Metall är hårdare och ger en kyligare känsla. Plast är lätt och kan vara ett bra val för nybörjare.

Hur väljer jag rätt storlek på ägg eller geishakulor?
Välj ägg eller geishakulor som är bekväma att bära och inte känns för tunga eller för lätta. Nybörjare kan börja med mindre storlekar och gradvis öka storleken när musklerna stärks.

Kan jag använda ägg eller geishakulor under träning eller dagliga aktiviteter?
Ja, du kan använda ägg eller geishakulor under träning eller dagliga aktiviteter för att träna bäckenbottenmuskulaturen. De ger en diskret träningseffekt och kan användas under promenader eller andra lätta aktiviteter.

Hur länge ska jag använda ägg eller geishakulor åt gången?
Börja med korta sessioner, kanske 15 minuter åt gången, och öka gradvis tiden när du blir mer bekväm. Undvik att överanstränga musklerna och lyssna på kroppens signaler.

Kan jag använda ägg eller geishakulor om jag är gravid?
Det är viktigt att rådfråga en läkare innan du använder ägg eller geishakulor under graviditet. Vissa kvinnor finner dock att bäckenbottenövningar med dessa sexleksaker kan vara fördelaktiga både under och efter graviditet.

Vilka är de bästa övningarna med ägg eller geishakulor för att öka sexuell njutning?
För att öka sexuell njutning med ägg eller geishakulor, utför Kegel-övningar genom att spänna och slappna av bäckenbottenmusklerna rytmiskt. Du kan också experimentera med olika rörelser och positioner för att hitta vad som ger mest njutning.

Hur förvarar jag ägg eller geishakulor på rätt sätt?
Förvara ägg eller geishakulor på en sval och mörk plats, undvik direkt solljus och överdriven värme. Se till att de förvaras rent och torrt för att behålla deras kvalitet.

Kan jag använda smörjmedel med ägg eller geishakulor?
Ja, du kan använda vattenbaserade eller silikonbaserade smörjmedel med ägg eller geishakulor. Smörjmedlet kan göra införandet och användningen av sexleksaken mer bekväm.