Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Glidmedel

Visar 21 av 21 produkter
Sortera efter

Glidmedel

Frågor och svar om GlidmedelVad är syftet med att använda glidmedel?
Syftet med att använda glidmedel är att minska friktion och öka komforten under sexuell aktivitet. Det kan användas för att underlätta penetration, förbättra glidningen och minska eventuell irritation.

Vilka typer av glidmedel finns det och vad är skillnaderna?
Det finns vattenbaserade, silikonbaserade och oljebaserade glidmedel. Vattenbaserade är lämpliga för användning med alla typer av leksaker och kondomer. Silikonbaserade har längre hållbarhet och är vattenavstötande, men bör undvikas med vissa sexleksaker. Oljebaserade används mindre vanligt och bör undvikas med kondomer.

Kan jag använda glidmedel med kondomer?
Ja, du kan använda vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel med kondomer. Undvik dock oljebaserade glidmedel med kondomer, eftersom de kan bryta ner kondomets material och minska dess effektivitet.

Hur väljer jag rätt typ av glidmedel för mig?
Valet av rätt typ av glidmedel beror på personliga preferenser och användningssyfte. Vattenbaserade är allmänt mångsidiga, silikonbaserade har längre hållbarhet och oljebaserade används mindre vanligt. Ta hänsyn till eventuella allergier eller känsligheter.

Kan jag använda glidmedel vid intim massage?
Ja, du kan använda glidmedel vid intim massage för att förbättra glidningen och öka njutningen. Välj en lämplig typ baserat på dina preferenser och eventuella restriktioner som användning av leksaker.

Hur tar jag bort glidmedel från kroppen efter användning?
För att ta bort glidmedel från kroppen efter användning, använd en mild tvål och vatten. Tvätta området noggrant för att eliminera eventuella rester. Vattenbaserade glidmedel kan enkelt sköljas av, medan silikonbaserade kan kräva extra uppmärksamhet.

Kan jag använda glidmedel vid oralsex?
Ja, du kan använda vattenbaserade glidmedel vid oralsex. Undvik dock silikonbaserade och oljebaserade glidmedel i dessa situationer. Vissa glidmedel är speciellt formulerade för smak och lukt, vilket kan göra dem mer lämpliga för oralsex.

Hur påverkar glidmedel känsligheten under sex?
Glidmedel kan öka känsligheten genom att minska friktionen och göra upplevelsen mer smidig. Det kan göra sex mer behagligt och underlätta penetrationsprocessen.

Kan jag använda glidmedel när jag är gravid?
Ja, du kan använda glidmedel när du är gravid. Vattenbaserade glidmedel är vanligtvis säkra att använda under graviditet. Kontakta dock din läkare om du är osäker eller har specifika bekymmer.

Hur förvarar jag glidmedel på rätt sätt?
Förvara glidmedel på en sval och mörk plats för att skydda det från direkt solljus och överdriven värme. Se till att locket är ordentligt stängt för att förhindra uttorkning eller kontaminering.

Kan jag använda glidmedel med sexleksaker?
Ja, du kan använda vattenbaserade glidmedel med de flesta sexleksaker. Undvik silikonbaserade glidmedel med sexleksaker av silikon, eftersom det kan skada materialet. Oljebaserade glidmedel bör undvikas med kondomkompatibla leksaker.