Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Penispumpar & Ringar

Frågor och svar om Penispumpar & RingarVad är syftet med att använda en penispump?
Syftet med att använda en penispump är att skapa ett vakuum runt penisen för att öka blodflödet till området, vilket kan resultera i en temporär ökning av storlek, hårdhet och känslighet.

Vilka är fördelarna med att använda en penispump?
Fördelarna med att använda en penispump kan inkludera förbättrad erektion, ökat självförtroende, och i vissa fall kan det vara en del av behandlingen för erektil dysfunktion.

Hur använder jag en penispump på rätt sätt?
Använd en penispump genom att placera penisen i cylindern och skapa ett vakuum genom att pumpa luft eller vatten ut ur cylindern. Följ tillverkarens instruktioner för att undvika överansträngning och för att säkerställa säker användning.

Kan jag använda en penispump om jag har erektil dysfunktion?
Ja, en penispump kan vara en del av behandlingen för erektil dysfunktion. Det är dock viktigt att rådfråga en läkare innan du använder den för medicinska ändamål.

Vad är skillnaden mellan en manuell och en automatisk penispump?
En manuell penispump kräver manuell pumping för att skapa vakuum, medan en automatisk pump använder en motor för att skapa vakuum. Båda typerna kan vara effektiva, och valet beror på personliga preferenser.

Hur länge ska jag använda en penispump åt gången?
Det rekommenderas att inte använda en penispump i mer än 15-20 minuter åt gången för att undvika överansträngning. Regelbunden användning bör övervakas och diskuteras med en hälso- eller sexologisk professionell.

Kan jag använda en penispump om jag har en medicinsk kondition?
Rådfråga alltid en läkare innan du använder en penispump om du har några medicinska tillstånd, särskilt om du har hjärtproblem eller blodcirkulationsproblem.

Vad är syftet med att använda en penisring?
Syftet med att använda en penisring är att hålla blodet kvar i penisen och därigenom förbättra erektionen och förlänga varaktigheten av sexuell aktivitet.

Vilka typer av penisringar finns det?
Det finns olika typer av penisringar, inklusive elastiska ringar, justerbara ringar och vibrerande ringar. Varje typ är utformad för att ge olika former av stimulans och stöd.

Hur använder jag en penisring på rätt sätt?
Placera en penisring vid basen av penisen när den är eregerad. Se till att den sitter bekvämt men inte för tight. Ta bort ringen efter cirka 20-30 minuter för att undvika överansträngning.

Kan jag använda en penisring om jag har erektil dysfunktion?
Ja, en penisring kan vara ett hjälpmedel för dem med erektil dysfunktion genom att förbättra och bibehålla erektionen under längre tid.

Vad är skillnaden mellan en enkel och en dubbelsidig penisring?
En enkel penisring placeras enkelt runt basen av penisen, medan en dubbelsidig ring placeras både runt basen av penisen och runt pungen. Den dubbelsidiga designen kan ge extra stöd och stimulans.

Kan jag använda en penisring under samlag?
Ja, många människor använder penisringar under samlag för att förbättra erektionen och förlänga sexuell aktivitet. Det är viktigt att använda ringen enligt tillverkarens instruktioner och inte använda den för länge.

Kan jag använda smörjmedel med en penisring?
Ja, använd vatten- eller silikonbaserat smörjmedel med en penisring för att göra appliceringen och användningen bekvämare. Undvik oljebaserade smörjmedel, eftersom de kan skada vissa material.

Hur rengör jag en penispump eller penisring på ett säkert sätt?
Rengör en penispump eller penisring med mild tvål och varmt vatten eller en specifik sexleksaksrengöring. Se till att följa tillverkarens rekommendationer för rengöring och undvik starka kemikalier.