Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Hjälpmedel

Utforska vårt sortiment av självtester, stödstrumpor, hygienprodukter, säkerhetslösningar för utomhusbruk och andra praktiska hjälpmedel. Hitta även produkter för hantering av högt blodtryck och diabetes, samt batterier och övriga hjälpmedel för en enklare vardag.

Hjälpmedel

Visar 24 av 122 produkter
Sortera efter

Hjälpmedel

Frågor och svar om Hjälpmedel


Vilka typer av självtester finns tillgängliga?


Det finns självtester för olika ändamål, inklusive hälsokontroller, graviditetstester och blodsockermätning. Välj baserat på ditt behov.


Hur kan stödstrumpor hjälpa?


Stödstrumpor kan förbättra blodcirkulationen och minska svullnad och trötthet i benen. Används ofta vid långvarigt stående eller sittande.


Vad är viktigt att tänka på vid användning av hjälpmedel för hygien?


Välj produkter som är skonsamma för huden och anpassade till individuella behov. Följ instruktionerna för bästa resultat och komfort.


Hur kan jag öka säkerheten utomhus?


För ökad säkerhet utomhus, överväg användning av rollatorer, kryckor eller andra mobilitetsprodukter. Se också till att ha lämpliga skor.


Vilka praktiska hjälpmedel underlättar vardagen?


Praktiska hjälpmedel inkluderar gripdon, öppnare, halkskydd och annat som underlättar vardagliga uppgifter för personer med begränsad rörlighet.


Vilka produkter är lämpliga för hantering av högt blodtryck och diabetes?


För hantering av högt blodtryck och diabetes finns blodtrycksmätare, blodsockermätare och relaterade produkter. Följ riktlinjerna från din vårdgivare.


Varför är det viktigt att ha reservbatterier för hjälpmedel?


Reservbatterier är avgörande för att säkerställa att elektroniska hjälpmedel, som blodsockermätare eller hörapparater, alltid är redo att användas.


Vad inkluderas i kategorin "övriga hjälpmedel"?


"Övriga hjälpmedel" kan innefatta diverse produkter som underlättar vardagen, från glasögonrengöring till termometrar och andra användbara tillbehör.