Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Träning

Optimera din träning med vårt sortiment av energitillskott, proteinprodukter, proteinbars och träningstillbehör. Hitta lösningar för sportskador med geler, liniment och bandage. Komplettera med drycker och multivitaminer för en holistisk träningsupplevelse.

Träning

Visar 24 av 36 produkter
Sortera efter

Träning

Frågor och svar om Träning


Vilka energitillskott rekommenderas för träning?


För träning rekommenderas energitillskott som innehåller kolhydrater och elektrolyter för att upprätthålla energinivåerna och återställa vätskebalansen.


Hur kan jag öka mitt proteinintag för träning?


Du kan öka ditt proteinintag genom att konsumera proteinrika livsmedel som kött, mejeriprodukter eller använda proteintillskott som proteinpulver och proteinbars.


Vilka träningstillbehör är viktiga för en effektiv träningsrutin?


Viktiga träningstillbehör inkluderar träningskläder, skor, handskar, vattenflaska, pulsklocka och eventuellt träningsredskap som hantlar eller kettlebells.


Hur kan jag förebygga sportskador under träning?


För att förebygga sportskador är det viktigt att inkludera uppvärmning och stretching i din rutin, använda rätt utrustning och träna med korrekt teknik. Använd även gel, liniment och bandage vid behov.


Vilken typ av dryck är lämplig under träning?


Lämpliga drycker under träning inkluderar vatten för att hålla dig hydrerad och sportdrycker som ger elektrolyter för att ersätta förlorade mineraler under intensiv träning.


Vilka multivitaminer rekommenderas för aktiva personer?


För aktiva personer rekommenderas multivitaminer som innehåller essentiella näringsämnen som vitaminer och mineraler för att stödja kroppens funktioner under träning.