Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Intim

Upptäck vår breda samling produkter för intimvård, inklusive graviditet och ägglossningstest, återfuktning, behandling av urinvägsinfektioner, lindring av underlivsbesvär, svampinfektion, knipkulor, intimtvätt och mycket mer. Prioritera din intimhygien och välbefinnande.

Intim

Visar 24 av 60 produkter
Sortera efter

Intim

Frågor och svar om Intim


Hur fungerar graviditetstest?


Graviditetstest mäter nivån av graviditetshormonet hCG i urinen och ger indikation om graviditet. Följ instruktionerna noga för bästa resultat.


När är det bästa tillfället att använda ägglossningstest?


Ägglossningstest används vanligtvis mitt i menstruationscykeln för att detektera den mest fertila perioden. Följ anvisningarna för korrekt användning.


Vilka produkter hjälper med återfuktning och lindring av torra slemhinnor?


Intimkrämer och vaginala fuktgivare kan användas för att återfukta och lindra torra slemhinnor. Välj produkter som är anpassade för intimvård.


Hur kan jag förebygga och behandla urinvägsinfektion?


Drick tillräckligt med vatten, undvik att hålla dig för länge, och använd produkter för intimhygien som är skonsamma för underlivet för att förebygga urinvägsinfektioner.


Vilka produkter är effektiva vid behandling av svampinfektion i underlivet?


Antimykotiska krämer, vaginala tabletter eller stolpiller används för att behandla svampinfektioner i underlivet. Rådgör med en vårdgivare för rätt behandling.


Vad är syftet med knipkulor?


Knipkulor används för att träna och stärka bäckenbottenmuskulaturen, vilket kan bidra till förbättrad kontroll och minskad risk för inkontinens.


Vad bör jag tänka på vid intimtvätt?


Använd milda och parfymfria intimtvättprodukter för att undvika irritation. Tvätta endast det yttre området och undvik att använda starka tvålar.


Vad inkluderas i kategorin "övrigt" inom intimvård?


"Övrigt" kan inkludera diverse produkter som exempelvis preventivmedel, glidmedel, kondomer och andra tillbehör som stödjer intimhälsan.