Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Inkontinensprodukter för bekväm och pålitlig skyddslösning


Vi erbjuder produkter, såsom inkontinensskydd, droppskydd eller skyddande underlägg, som ger användaren trygghet och komfort samtidigt som de förhindrar oönskade läckage. Upptäck de bästa inkontinensskyddsalternativen på Medea.

Inkontinens

Visar 24 av 231 produkter
Sortera efter

Inkontinens

Hos oss på Medea finner du ett omsorgsfullt utvalt sortiment av produkter för behandling av inkontinens. Produkterna är noggrant utvalda för att alltid vara av högsta kvalitet.

Det finns många olika produkter relaterade till inkontinensbehandling, ämnade att minimera besvären som uppstår vid inkontinens och för att främja bibehållandet av god hygien vid inkontinensbesvär. Här finner du produkter som hjälper och underlättar för patienter med både lätt och tung urin- och avföringsinkontinens.

I vårt sortiment av inkontinensbehandlingsprodukter finner du bland annat katetrar, urinpåsar, madrasskydd och inkontinensskydd, samt mycket mer.

Frågor och svar om inkontinensprodukter


Vad är inkontinensskydd?
Inkontinensskydd är produkter som används för att skydda kläder och sängkläder från läckage vid urin- och avföringsinkontinens.

Vilken typ av inkontinensskydd finns det?
Det finns två huvudtyper av inkontinensskydd: tamponger och blöjor. Tamponger är mindre och mer diskreta medan blöjor ger mer skydd och bekvämlighet.

Vilken storlek av inkontinensskydd ska jag välja?
Storleken på inkontinensskydd bör matcha den drabbades midjemått och absorberingsbehov. Många tillverkare har storleksguider som hjälper till att välja rätt storlek.

Kan inkontinensskydd orsaka hudirritationer?
Ja, det är möjligt att inkontinensskydd kan orsaka hudirritationer. Det är viktigt att välja produkter med mjuka och andningsbara material samt regelbundet byta skydden för att undvika hudproblem.

Hur ofta bör jag byta inkontinensskydd?
Det beror på graden av inkontinens, men som regel bör inkontinensskydd bytas var 2-4 timme.

Hur gör jag för att säkerställa att inkontinensskydden är så diskreta som möjligt?
Det finns inkontinensskydd med smala och diskreta passform samt mörka färger som döljer eventuella läckage. Det är också viktigt att välja rätt storlek för att undvika synliga bulor under kläderna.