Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Ögon och öron

Utforska vårt sortiment av produkter för ögon och öron, inklusive glasögon, hörapparater, kontaktlinser, linsvätskor, lindring för torra ögon, ögondroppar, öronbesvär, öronproppar och andra hjälpmedel. Prioritera din syn och hörsel för en bättre livskvalitet.

Ögon & Öron

Visar 24 av 78 produkter
Sortera efter

Ögon & Öron

Frågor och svar om Ögon och öron


Hur väljer jag rätt glasögon?


För att välja rätt glasögon bör du genomgå en synundersökning hos en optiker. Optikern kan sedan rekommendera glas och bågar som passar din syn och stil.


Vilka typer av hörapparater finns tillgängliga?


Det finns olika typer av hörapparater, inklusive bakom-örat och i-örat-modeller. En hörselspecialist kan hjälpa dig att välja den typ som bäst passar dina behov och önskemål.


Hur väljer jag rätt kontaktlinser och linsvätskor?


För att välja rätt kontaktlinser behöver du en kontaktlinsundersökning. En optiker kan också rekommendera lämpliga linsvätskor för rengöring och förvaring av dina linser.


Vad kan jag göra för att lindra torra ögon?


För att lindra torra ögon kan du använda ögondroppar eller konstgjorda tårar. Undvik att stirra på skärmar länge och se till att luften i rummet är tillräckligt fuktig.


Hur behandlar jag öronbesvär?


Om du upplever öronbesvär, som öronvärk eller hörselproblem, är det bäst att söka hjälp från en hörselspecialist eller öronläkare för en korrekt diagnos och behandling.