Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Ett brett sortiment av tvättprodukter

Välkommen till vårt omfattande sortiment av tvättprodukter, där kvalitet och effektivitet är nyckeln till rena och fräscha kläder. Utforska produkter från kända varumärken som A+, Sumetta, Comfort, och Diversey. Med våra högkvalitativa tvättmedel, sköljmedel, och fläckborttagningsmedel är du redo att möta tvättutmaningarna med framgång.

Tvättprodukter

Visar 24 av 194 produkter
Sortera efter

Tvättprodukter

Hos oss på Medea finner du tvättkemikalier av högsta kvalitet i ett noga utvalt sortiment.

I vårt sortiment av tvättkemikalier finner du bland annat tvättmedel för färgtvätt och vittvätt, textiltvätt, rengöringsspray och diskmaskinstabletter. Här finner du miljövänliga tvättmedel som rengör effektivt och skonsamt, praktisk textilrengöring i sprayflaska och allrengöring för vattentåliga ytor.

Frågor och svar- tvättmedelFinns det mer miljövänliga tvättmedel?
Ja. Vi erbjuder tvättmedel som är tillverkade av nedbrytningsbara ingredienser och förpackade i förpackningar av mer hållbara, återvunna material. Vi märker våra mer hållbara produkter med en logga på bilden – ”MER HÅLLBAR”.

Vad är tvättmedel och hur fungerar det?
Tvättmedel är en städprodukt som tar bort smuts och fläckar på kläder, disk och ytor. Tvättmedelet hjälper till att separera smutsen från ytan och gör att det går att tvätta bort.

Vad finns det för olika typer av tvättmedel?
Det finns tvättmedel ämnade för flera olika användningsområden. Till exmepel maskintvättmedel som används för att tvätta textiler och kläder. Det finns även mer universella tvättmedel som används för att tvätta bland annat ytor, toaletter och kök. Tänk på att det kan vara bra och i många fall absolut nödvändigt att desinficera ytan, innan du använder tvättmedel.

Måste man använda tvättmedel när man tvättar textiler?
Ja, det är nödvändigt.

Finns det material där man inte ska använda tvättmedel?
Ja det finns det. Vissa material är känsliga och kan kräva att använda speciella tvättmedel. Läs alltid tillverkarens instruktioner, både på tvättmedlet och på det som ska rengöras.

Ska jag använda puder eller flytande tvättmedel?
Det är upp till dig och vad som rengöras när du väljer tvättmedel. Flytande tvättmedel är ofta enklare att använda, medan tvättmedel i puderform oftast är billigare och har en längre hylltid.