Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Lokalvård

Är du hjälten som ser till att det blir rent? Behöver du köpa rengöringsmedel, desinfektionsmedel och andra städartiklar för lokalvård eller hemstäd? 

Medea erbjuder ett effektivt och noga utvalt sortiment för lokalvård, städ och hygien. Upplev en webbshop med öppen prissättning och enkelhet från sök till utcheckning. Kör du fast eller inte hittar den artikel som du söker hjälper våra säljare dig. Vi är flexibla och har avtal med välrenommerade leverantörer för att kunna levererera de artiklar du eventuellt inte hittar i webbshoppen.

  • Alla produkter möter strikta kvalitetskrav
  • Mer hållbara alternativ av städ- och hygienartiklar
  • 1-2 dagars leverans av lagervaror
  • Fraktfritt över 1 500 kr

Produkter för städ och hygien

Oavsett om du är egen företagare och utför städning hos privatpersoner eller representerar ett större städbolag med städning hos olika typer av verksamheter hittar du förbrukningsvara och städartiklar här. Rengöringsmedel, städkemikalier, hygienpapper, handtvål, handskar, avfallspåsar, desinfektionsmedel, microfiberdukar och mycket mera. Vår utgångspunkt är att erbjuda ett effektivt sortiment och letar ständigt efter mer hållbara och snällare artiklar. Därför kanske du inte hittar det specifika märke som du brukar använda, men förhoppningsvis ett bättre alternativ.
Visar 8 av 47 produkter
Sortera efter

Personlig inköpshjälp

Vår utgångspunkt är att erbjuda ett effektivt sortiment av förbrukningsvara som används av de många. Vi utvecklar vårt sortiment kontinuerligt baserat på våra kunders efterfrågan. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar vid särskilda behov och krav. Tveka inte att ringa våra säljare för råd och hjälp. 
Kontakta en säljare.