Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 
Mer hållbar
Ytdesinfektion LifeClean Hygiene Universal Professional, 450ml - 1

Produktbeskrivning

LifeClean Hygiene Universal Professional är en alkoholfri universalytdesinfektion för tagytor vilken snabbt och effektivt eliminerar virus, bakterier och jästsvampar. LifeClean Hygiene Universal Professional agerar även som en effektiv luktborttagare.

Ytdesinfektionssprayen Universal Professional rekommenderas för användning på sjukhus, vårdcentraler, tandläkarmottagningar, ålderdomshem, skönhetssalonger och andra offentliga utrymmen där högkvalitativ och effektiv ytdesinfektion av tagytor är av stor vikt.

LifeClean Hygiene är desinfektionsprodukter utvecklade och tillverkade i Sverige samt utvärderade och bevisade utifrån sjukvårdens strikta krav. LifeClean Hygiene-sortimentet består av desinfektionssprayer med högt avdödningsspektrum, vilka eliminerar 99,9999% av virus, bakterier och jästsvampar inom endast 60 sekunder. Sprayerna fungerar även som kraftfulla luktborttagare och eliminerar både den dåliga lukten samt de bakterier som ofta är orsaken till lukten.

Produkter i LifeClean Hygiene-sortimentet består av biologiskt nedbrytbara komponenter vilka inte ackumuleras i naturen. Produkterna är ej skadliga för varken människor, djur eller natur och genererar inga farliga kloraminer eller andra klorerade biprodukter.

Volym: 450 ml
Förpackning: Sprayflaska

Life Clean

Ytdesinfektion LifeClean Hygiene Universal Professional, 450ml

  • Art nr: 197011-ME
  • 1 st
  • Eliminerar 99,9999% av virus, bakterier & jästsvampar
  • Verkar inom 60 sekunder
  • För ytdesinfektion av tagytor
  • Effektiv luktborttagning
  • Utvecklad och tillverkad i Sverige
47,20 kr
/1 st47,20 kr/st
exkl. moms
(59 inkl. moms)
1 - 3 dagar

Handla hållbart - köp ett storpack (10 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
10 st
44,84 kr/st