Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 
Ytdesinfektion LifeClean Desinfektion, 500ml - 1

Produktbeskrivning

LifeClean Desinfektion är en färdigutspädd vattenbaserad 3i1-ytdesinfektion som endast innehåller 0,02% patenterade aktiva ämnet CIO2 (klordioxid), vilket gör medlet snällare och mindre skadligt för användare och miljö. LifeClean Desinfektion är ett effektivt ytdesinfektionsmedel med bevisad high-level effekt och eliminerar allt från vanligt förekommande virus och bakterier till tuffa microorganismer och vissa parasiter trots sin låga kontakttid på max 2 minuter.

Ytdesinfektionen verkar genom en 3i1-princip där rengöring, desinfektion och förebyggande skydd utgör varsin punkt. LifeClean Desinfektion rengör den önskade ytan med tencider, desinficerar den sedan effektivt mot sporer, bakterier, mykobakterier, jäst och virus innan den till sist bryter ner och förhindrar bildandet av biofilm utan risk för resistensutveckling.

LifeClean kan utöver användning för desinfektion av ytor även användas för luktborttagning då desinfektionsmedlet mycket effektivt avlägsnar dåliga lukter och även de bakterier som ofta är orsaken bakom den dåliga lukten.

Medlet är trots sin effektivitet och klassificering som high-level desinfektion ändå skonsamt mot användare, djur och natur. Det efterlämnar inga farliga biprodukter, det består av biologiskt nedbrytbara komponenter, det är fritt från farosymboler och verkar utan att bidraga till multiresistens eller ökad resistens hos microorganismer. Restprodukter kan dessutom spolas ner i avloppet.

Volym: 500 ml

Life Clean

Ytdesinfektion LifeClean Desinfektion, 500ml

  • Art nr: 16200-SE-05-ME
  • 1 st
  • Patenterad vattenbaserad ytdesinfektion
  • Eliminerar dålig lukt
  • Snabbverkande - Full effekt inom 2 minuter
  • Efterlämnar inga farliga restprodukter
63,20 kr
/1 st63,20 kr/st
exkl. moms
(79 inkl. moms)
1 - 3 dagar

Handla hållbart - köp ett storpack (12 stycken) och få upp till 10% rabatt!

Innehåller:
12 st
60,04 kr/st