Hållbara priser
Fri frakt över 299:-
Effektivt sortiment
010-204 1234
Ytdesinfektion LifeClean Hygiene Toilet & Bathroom, 450ml - 1

Produktbeskrivning

LifeClean Hygiene Toilet & Bathroom är en alkoholfri ytdesinfektion för badrum och toalettutrymmen vilken eliminerar bakterier och virus samtidigt som den effektivt tar bort kalkfläckar. LifeClean Hygiene Toilet & Bathroom agerar även som en effektiv luktborttagare.

Ytdesinfektionssprayen Hygiene Toilet & Bathroom rekommenderas för desinfektion av ytor i badrum, duschutrymmen och toalettutrymmen.

LifeClean Hygiene är desinfektionsprodukter utvecklade och tillverkade i Sverige samt utvärderade och bevisade utifrån sjukvårdens strikta krav. LifeClean Hygiene-sortimentet består av desinfektionssprayer med högt avdödningsspektrum, vilka eliminerar 99,9999% av virus, bakterier och jästsvampar inom endast 60 sekunder. Sprayerna fungerar även som kraftfulla luktborttagare och eliminerar både den dåliga lukten samt de bakterier som ofta är orsaken till lukten.

Produkter i LifeClean Hygiene-sortimentet består av biologiskt nedbrytbara komponenter vilka inte ackumuleras i naturen. Produkterna är ej skadliga för varken människor, djur eller natur och genererar inga farliga kloraminer eller andra klorerade biprodukter
Volym: 450 ml
Förpackning: Sprayflaska

Life Clean

Ytdesinfektion LifeClean Hygiene Toilet & Bathroom, 450ml

  • Art nr: 197008-ME
  • Eliminerar 99,9999% av virus, bakterier & jästsvampar
  • Verkar inom 60 sekunder
  • För ytdesinfektion i badrum, duschutrymmen och toalettutrymmen
  • Effektiv luktborttagning
  • Utvecklad och tillverkad i Sverige
47,20 kr
exkl. moms
(59 inkl. moms)
I lager

Beställer du ofta? Köp gärna 10 förp. åt gången så kan vi leverera i transportlåda. Det spar både tid och miljö.