Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Tandvård

Har du det viktiga ansvaret för att se till att ni har rätt skyddsbeklädnad och förbrukingsvaror på er tandläkarklinik?

Upplev en webbshop med öppen prissättning och enkelhet från sök till utcheckning. Kör du fast eller inte hittar den artikel som du söker hjälper våra säljare dig. Vi är flexibla och har avtal med välrenommerade leverantörer för att kunna leverera de artiklar du eventuellt inte hittar i webbshoppen.

  • Alla produkter möter strikta kvalitetskrav
  • 1-2 dagars leverans av lagervaror
  • Fraktfritt över 1 500 kr
  • 30 dagars kostnadsfri faktura

Förbrukningsartiklar för tandläkare

Vi erbjuder ett effektivt och noga utvalt förbrukningssortiment för tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor och mottagningens alla utrymmen. Här hittar du personlig skyddsbeklädnad. Handskar av mycket hög kvalitet och taktil känslighet. Förkläden, munskydd och skyddsglasögon. Medicinsk förbrukningsvara såsom sprutor och kanyler och såklart allt för att hålla en god hygien och renlighet i era lokaler. Vi erbjuder traditionella artiklar men gillar att rekommendera nya innovativa mer miljövänliga artiklar såsom ytdesinfektion utan alkohol. 
Visar 8 av 36 produkter
Sortera efter

Personlig inköpshjälp

Vår utgångspunkt är att erbjuda ett effektivt sortiment av förbrukningsvara som används av de många. Vi utvecklar vårt sortiment kontinuerligt baserat på våra kunders efterfrågan. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar vid särskilda behov och krav. Tveka inte att ringa våra säljare för råd och hjälp. 
Kontakta en säljare.