Hållbara priser
Snabb leverans
Effektivt sortiment
010-204 1234

Livsmedelsproduktion

Har du det viktiga ansvaret för att köpa in personalens skyddskläder och produkter för att säkerställa en god livsmedelshygien i era lokaler?

Då har du kommit till rätt ingång på medea.se. Upplev en webbshop med öppen prissättning och enkelhet från sök till utcheckning. Kör du fast eller inte hittar den artikel som du söker hjälper vår kundservice dig.

  • Alla produkter möter strikta kvalitetskrav
  • Livsmedelsgodkända artiklar
  • 1-3 dagars leverans av lagervaror
  • Fraktfritt över 1 500 kr

Produkter för livsmedelsproduktion och livsmedelshantering

Här hittar du artiklar som är lämpliga och godkända för livsmedelsproduktion och livsmedelshantering. Oavsett om du jobbar med kött, hantering av fisk- och skaldjur eller jobbar inom restaurang och catering hittar du personlig skyddsbeklädnad och skyddsutrustning såsom skäggskydd, hårskydd, plastförkläden och olika typer av engångshandskar. Här hittar du också ett brett utbud av förbandsmaterial och all typ av rengöringsmedel, papper, hygien- och städartiklar. Pallhuvor, insatspåsar, och avfallshantering med mera. 

Livsmedelskatalog.pdf

Visar 8 av 39 produkter
Sortera efter

Personlig inköpshjälp

Personlig inköpshjälp

Vår utgångspunkt är att erbjuda ett effektivt sortiment av förbrukningsvara. Vi utvecklar vårt sortiment kontinuerligt baserat på våra kunders efterfrågan. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar vid särskilda behov och krav. Tveka inte att ringa våra säljare för råd och hjälp.
Kontakt