Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Första Hjälpen

Utforska vår omfattande kategori för första hjälpen med allt du behöver för en säker arbetsplats. Upptäck skåp, vägghållare och dispensers, plåster och omläggning, skyltar och skylthållare, övrig första hjälpen, refillers, ögondusch, stationer, mobila kit, brännskadeprodukter och säkerhetsknivar.

Första Hjälpen

Visar 24 av 85 produkter
Sortera efter

Första Hjälpen

Hos oss på Medea finner du ett omsorgsfullt utvalt sortiment av första hjälpen-produkter vilket bland annat inkluderar första hjälpen-stationer, ögonduschprodukter, brännskadeprodukter, säkerhetsknivar och mobila kit.

Första hjälpen är en mycket viktigt aspekt av vad som skapar en trygg och säker arbetsplats. För att kunna administrera olika typer av första hjälpen så krävs det, beroende på situationen, olika produkter för att kunna administrera första hjälpen på ett korrekt sätt. Ett exempel på detta är ögonduschar vilka kan vara oumbärliga om ögonen kommit i kontakt med farliga ämnen.

Alla medicinska förbrukningsvaror i vårt sortiment är CE-märkta.

Frågor och svar om Första Hjälpen


1. Vilka produkter ingår i första hjälpen-kategorin?


I vår första hjälpen-kategori ingår skåp, vägghållare och dispensers, plåster och omläggning, skyltar och skylthållare, övrig första hjälpen, refillers, ögondusch, stationer, mobila kit, brännskadeprodukter och säkerhetsknivar.


2. Vad är viktigt att ha i en första hjälpen-kit?


En komplett första hjälpen-kit bör innehålla grundläggande förbandsmaterial, sårrengöring, plåster, sterila kompresser, sax, pincett, handske och ögondusch.


3. Hur ser ni till att era första hjälpen-produkter är säkra att använda?


Vi väljer noggrant ut produkter som uppfyller höga säkerhetsstandarder och regelverk. Vårt sortiment genomgår kvalitetskontroller för att säkerställa att de är lämpliga för första hjälpen-situationer.


4. Kan jag köpa refillprodukter separat?


Ja, vi erbjuder refillprodukter separat för att du ska kunna upprätthålla och komplettera din första hjälpen-kit när det behövs.