Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Provtagning

Utforska vårt sortiment för säker och effektiv provtagning. Vi erbjuder filtpennor, platinöser, urinprovtagning, blodprovtagning, labratorieglas och laboratorieaxar av hög kvalitet. För pålitliga och noggranna resultat i varje test.

Provtagning

Visar 24 av 74 produkter
Sortera efter

Provtagning

Hos oss på Medea finner du ett stort och omsorgsfullt utvalt sortiment av provtagningsprodukter av högsta kvalitet.

I vårt sortiment av produkter för provtagningfinner du bland annat artiklar för provtagningsutrustning för provtagning av blod och urin, bland annat provrör, serumrör, plasmaseparatorrör, överföringsstrån, infusionskanyler, intravenösa katetrar, blodprovsset, provrörsvaggor och mycket mer.
Här finner du även laboratoriesaxar, laboratorieglas och många andra produkter för användning vid provtagning samt för användning i laboratoriemiljö.

Alla medicinska förbrukningsvaror i vårt sortiment är CE-märkta.

Frågor och svar om Provtagning


Hur använder jag filtpennor för provtagning?


Filtpennor används för att markera provrör och andra prover. Skriv tydligt och låt det torka innan du hanterar proverna.


Vad är fördelarna med platinöser för provtagning?


Platinöser används för att ta blodprover med minimal smärta och skada. De ger snabb och effektiv provtagning med hög precision.


Hur utförs urinprovtagning korrekt?


För att korrekt utföra urinprovtagning, använd en ren behållare och följ de angivna instruktionerna för insamling och förvaring av provet.


Vad bör jag tänka på vid blodprovtagning?


Vid blodprovtagning är det viktigt att använda sterila nålar och följa korrekt teknik för att säkerställa noggranna och pålitliga resultat.


Vilka labratorieglas passar bäst för olika ändamål?


Olika labratorieglas är lämpliga för olika ändamål. Rådgör med vårt kunniga team för att välja rätt glas för dina specifika laboratoriebehov.


Hur använder jag laboratoriesaxar på ett säkert sätt?


För att använda laboratoriesaxar säkert, se till att de är rena och vassa. Använd rätt teknik för att undvika olyckor och skador.


Vad är viktigt vid injektionstork och fixering av prover?


Vid användning av injektionstork och fixering är det viktigt att följa riktlinjerna för att säkerställa korrekt konservering och förhindra kontaminering av prover.