Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Sårvård

Upptäck vårt sortiment för effektiv sårvård. Här hittar du allt för omläggning, plåster och sårförslutning, sårtvätt, tejp, instrument och tillbehör, injektionstork, suturer och fixering. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet för att underlätta en optimal sårläkning.

Sårvård

Visar 24 av 370 produkter
Sortera efter

Sårvård

Hos oss på Medea finner du ett stort och omsorgsfullt utvalt sortiment sårvårdsprodukter av högsta kvalitet.

Frågor och svar - produkter för sårvård


Vad är sårvårdsprodukter?
Sårvårdprodukter är medicintekniska produkter som är designade för att behandla olika typer av sår, skador och hudproblem. Sårvårdprodukter kan vara produkter för omläggning, plåster, bindor, kompresser, medicinsk tejp, injektionstork och produkter för sårtvätt.

Vilka typer av sår kan sårvårdsprodukter användas till?
Sårvårdsprodukter kan användas för en mängd olika sår, inklusive skärsår, skrapsår, brännskador, kirurgiska snitt och mer. De kan också användas för att hantera kroniska sår, såsom trycksår, diabetiska fotsår och venösa sår.

Varför är bra sårvård så viktigt?
Korrekt sårvård är viktigt för att förhindra infektion och främja läkning av såret som behandlas. Sår som inte behandlas korrekt kan leda till komplikationer och kan ta längre tid att läka, vilket kan resultera i exempelvis infektioner, smärta, ärrbildning och andra problem.

Hur väljer jag rätt sårvårdsprodukter för mina behov?
Rätt sårvårdsprodukter beror på sårets typ och svårighetsgrad, såväl som dina individuella behov och preferenser. Det är viktigt att rådgöra med utbildad vårdpersonal för att få rekommendationer om vilka produkter som ska användas för ditt sår.

Finns det några biverkningar eller risker förknippade med sårvårdsprodukter?
Vissa sårvårdsprodukter kan orsaka allergiska reaktioner eller andra biverkningar, så det är viktigt att du läser instruktionerna noggrant och följer din vårdpersonals råd. Dessutom kan felaktig användning av sårvårdsprodukter öka risken för infektion eller andra komplikationer.