Hållbara priser
Alltid fri frakt över 995:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Skönhetsvård

skönhetsterapeut

Har du det viktiga ansvaret för att köpa skyddskläder, medicinska artiklar och produkter för att säkerställa en god hygien och renlighet på er klinik eller salong?

Upplev en webbshop med öppen prissättning och enkelhet från sök till utcheckning. Kör du fast eller inte hittar den artikel som du söker hjälper våra säljare dig. Vi är flexibla och har avtal med välrenommerade leverantörer för att kunna levererera de artiklar du eventuellt inte hittar i webbshoppen.

  • Alla produkter möter strikta kvalitetskrav
  • Medicinskt godkända artiklar
  • 1-3 dagars leverans av lagervaror
  • Fraktfritt över 1 500 kr 

Produkter för skönhetsingrepp

Oavsett om du jobbar som hudterapeut, estetik kirurgi, injektionssköterska eller plastikoperationer – utför hårtekniska behandlingar, injektionsbehandlingar och andra typer av skönhetsbehandlingar hittar du personlig skyddsbeklädnad och skyddsutrustning hos oss. Medicinska förbrukningsvaror och allt för städ, hygien och desinfektion.
Visar 8 av 45 produkter
Sortera efter

Personlig inköpshjälp

Vår utgångspunkt är att erbjuda ett effektivt sortiment av förbrukningsvara som används av de många. Vi utvecklar vårt sortiment kontinuerligt baserat på våra kunders efterfrågan. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar vid särskilda behov och krav. Tveka inte att ringa våra säljare för råd och hjälp. 
Kontakta en säljare.