Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Skydd & Stöd

Visar 24 av 61 produkter
Sortera efter

Skydd & Stöd

Frågor och svar om Skydd & StödVilka produkter ingår i kategorin Skydd & Stöd?

I kategorin Skydd & Stöd ingår produkter som stödstrumpor, handledsskydd, knäskydd, fotledsskydd och andra produkter som ger stöd och skydd åt olika delar av kroppen. Dessa produkter kan användas vid olika aktiviteter eller för att lindra besvär.Hur väljer jag rätt storlek på stödstrumpor?

För att välja rätt storlek på stödstrumpor bör du mäta omkretsen på ditt ben och följa tillverkarens storleksguide. Det är viktigt att strumporna sitter bekvämt och ger det önskade stödet utan att vara för tighta.När bör man använda handledsskydd?

Handledsskydd kan användas vid olika tillfällen, särskilt om du upplever smärta eller svaghet i handleden. De kan vara användbara vid arbeten som involverar upprepade rörelser eller vid vila för att minska belastningen på handleden.Vad är fördelarna med att använda knäskydd?

Knäskydd ger extra stöd och stabilitet till knäleden. De kan vara fördelaktiga vid träning, idrott eller om du upplever knäbesvär. Knäskyddet kan hjälpa till att minska risken för skador och ge ökad trygghet under aktiviteter.Hur underhåller jag mina skyddsprodukter?

För att underhålla dina skyddsprodukter är det viktigt att följa tillverkarens skötselråd. Många produkter kan handtvättas eller rengöras med en fuktig trasa. Undvik att utsätta dem för överdriven värme eller sol, och förvara dem på en torr plats.Kan jag använda skyddsprodukter vid träning och idrott?

Ja, många skyddsprodukter är specifikt utformade för att användas vid träning och idrott. De kan erbjuda extra stöd och minska risken för skador. Välj produkter som passar den specifika aktivitet du deltar i, och följ tillverkarens riktlinjer.Hur vet jag vilken typ av stödprodukt jag behöver?

För att välja rätt typ av stödprodukt är det bäst att konsultera med en sjukvårdsprofessionell eller specialiserad butik. De kan hjälpa dig att identifiera dina behov och rekommendera produkter som passar bäst för ditt ändamål.