Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Plåster

Visar 24 av 39 produkter
Sortera efter

Plåster

Frågor och svar om PlåsterVad är ett plåster och hur fungerar det?

Ett plåster är en självhäftande bandageprodukt som används för att täcka och skydda sår och skador. Det skapar en barriär mot smuts och bakterier och främjar läkning genom att hålla såret fuktigt.Hur applicerar jag ett plåster korrekt?

För att applicera ett plåster, rengör och torka området runt såret ordentligt. Ta bort skyddsfilmen och placera plåstret över såret. Tryck försiktigt runt kanterna för att säkerställa att det sitter ordentligt på huden.Kan jag bada eller duscha med ett plåster?

Ja, många plåster är vattenresistenta och kan användas under duschen eller när du badar. Se dock alltid på förpackningen eller produktbeskrivningen för att bekräfta dess vattenbeständighet.Finns det olika typer av plåster för olika sår?

Ja, det finns olika typer av plåster som är utformade för olika ändamål. Det finns plåster för små skrapsår, större sår, blåsor och speciella plåster för exempelvis för brännskador.Hur länge kan jag ha ett plåster på?

Tiden ett plåster kan bäras varierar beroende på dess typ och storlek. Vanligtvis bör ett plåster bytas ut när det blir fuktigt, smutsigt eller om det har suttit på i flera dagar för att undvika infektion.Finns det allergivänliga plåster?

Ja, det finns allergivänliga plåster som är lämpliga för personer med känslig hud. Dessa plåster är oftast tillverkade av hypoallergena material för att minimera risken för allergiska reaktioner.Kan jag använda plåster på ansiktet?

Ja, det finns speciella plåster som är utformade för att användas på ansiktet. Dessa är oftast tunnare och mer diskreta för att passa den känsliga huden på ansiktet.Är det viktigt att rengöra såret innan jag applicerar ett plåster?

Ja, det är viktigt att rengöra såret noggrant innan du applicerar ett plåster för att minska risken för infektion. Använd mild tvål och vatten eller ett desinfektionsmedel innan du täcker såret med ett plåster.Kan jag köpa plåster online?

Ja, du kan köpa plåster online från olika återförsäljare och apotek. Se till att välja plåster som passar dina behov och följ bruksanvisningen för korrekt användning.Vad ska jag göra om jag har en allergisk reaktion på ett plåster?

Om du upplever en allergisk reaktion på ett plåster, ta omedelbart bort det och rengör huden. Kontakta sedan en läkare om symtomen fortsätter eller förvärras.