Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Barnplåster

Visar 14 av 14 produkter
Sortera efter

Barnplåster

Frågor och svar om BarnplåsterHur fungerar barnplåster?

Barnplåster är speciellt utformade för att passa barns känsliga hud. De är vanligtvis självhäftande och kan användas för att täcka mindre sår och skrapsår. De ger en skyddande barriär mot smuts och bakterier och kan främja läkningsprocessen.Är barnplåster säkra att använda?

Ja, barnplåster är utformade med barns säkerhet i åtanke. De är tillverkade av material som är skonsamma mot känslig hud och är hypoallergena. Det är viktigt att följa instruktionerna för korrekt användning och att undvika att använda dem på öppna sår som kräver professionell vård.Kan barnplåster användas för olika typer av sår?

Ja, barnplåster är lämpliga för mindre sår och skrapsår. De kan användas för att täcka mindre skärningar, blåsor och andra mindre hudskador. Vid större eller djupare sår bör man söka professionell vård.Finns det olika storlekar och mönster på barnplåster?

Ja, barnplåster finns i olika storlekar och ibland med olika färger eller mönster för att göra dem mer tilltalande för barn. Det kan vara en bra idé att låta barnet välja plåster med sina favoritmönster för att göra användningen mer positiv.Hur länge kan barnplåster vara på huden?

Tiden som barnplåster bör vara på huden varierar beroende på tillverkarens rekommendationer. Det är viktigt att byta ut plåstret om det blir blött eller smutsigt för att undvika infektion. Om irritation eller hudreaktion uppstår bör man avlägsna plåstret och rådfråga en vårdgivare.Vad ska man göra om barnet är allergiskt mot plåstren?

Om barnet utvecklar en allergisk reaktion, såsom rodnad, klåda eller svullnad, bör man omedelbart ta bort plåstret och skölja området med mild tvål och vatten. Kontakta en vårdgivare om reaktionen fortsätter eller förvärras.