Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Naglar

Frågor och svar om Naglar


1. Hur kan jag stärka mina naglar naturligt?

För att stärka naglarna naturligt kan du använda olivolja, undvika överdriven användning av nagellack och undvika att använda naglarna som verktyg.


2. Vilka är de bästa produkterna för nagelvård?

Bästa produkterna för nagelvård inkluderar nagelolja, nagelkräm och en skonsam nagellacksborttagning utan acetone.


3. Hur kan jag förebygga nagelsvamp?

För att förebygga nagelsvamp bör du hålla dina naglar torra och rena, undvika delade nagelverktyg och undvika att gå barfota på gemensamma platser som poolområden.


4. Kan jag använda konstgjorda naglar om jag har svaga naglar?

Ja, konstgjorda naglar kan användas som ett temporärt alternativ medan dina egna naglar stärks. Se dock till att följa korrekt applicerings- och borttagningsprocedur.


5. Vad är fördelarna med att använda nagelolja?

Nagelolja hjälper till att återfukta och stärka naglarna, främja hälsosam nagelväxt och minska risken för nagelbrott och flagning.


6. Kan jag applicera nagellack över nagelolja?

Ja, du kan applicera nagellack över nagelolja. Nagelolja ger en bra bas och hjälper till att förhindra uttorkning av naglarna.


7. Vilka är de senaste trenderna inom nageldesign?

Aktuella trender inom nageldesign inkluderar geometriska mönster, minimalistiska mönster, och användning av holografiska och metallic nagellack.


8. Hur tar jag hand om mina nagelband?

För att ta hand om nagelband bör du regelbundet använda nagelbandsolja, undvika att bita på nagelbanden och skjuta tillbaka dem försiktigt efter ett varmt bad eller dusch.


9. Kan jag använda nagelstärkande lack med nagellack?

Ja, många nagelstärkande lack kan användas tillsammans med nagellack. Se bara till att följa instruktionerna och låta det stärkande lacket torka ordentligt.


10. Hur kan jag ta bort nagellack utan att skada mina naglar?

För att ta bort nagellack utan att skada naglarna bör du använda en mild nagellacksborttagningsvätska utan acetone och undvika att skrapa eller gnugga för hårt.