Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Bas

Visar 24 av 32 produkter
Sortera efter

Bas

Frågor och svar om Bas


1. Vad ingår i en basmakeup?

En basmakeup inkluderar vanligtvis produkter som foundation, concealer och puder för att skapa en jämn och enhetlig hudton.


2. Vilken typ av foundation passar bäst för torr hud?

För torr hud rekommenderas en fuktgivande foundation, gärna i flytande form eller med krämig konsistens, för att ge extra återfuktning och en naturlig finish.


3. Hur applicerar jag concealer för att dölja mörka ringar under ögonen?

Applicera concealer i en triangel under ögat med spetsen nedåt. Dutta försiktigt in produkten med fingertopparna eller en makeupsvamp för att dölja mörka ringar effektivt.


4. Vilken typ av puder är bäst för att fixera basmakeup?

Ett transparent löspuder är idealiskt för att fixera basmakeup utan att lägga till extra färg. Det hjälper till att minimera glans och hålla sminket på plats.


5. Kan jag använda en primer som en del av min basmakeup?

Ja, en primer kan användas som en del av basmakeup för att skapa en jämn yta och förbättra hållbarheten av foundation och andra produkter.


6. Hur väljer jag rätt nyans av foundation för min hudton?

Testa foundation på käken eller handleden för att hitta en nyans som smälter väl med din naturliga hudton. Många varumärken erbjuder prov för att hjälpa dig hitta rätt nyans.


7. Vad är skillnaden mellan BB-kräm och foundation?

BB-kräm är en multifunktionell produkt som kombinerar fuktighetskräm, solskydd och foundation. Den ger lätt täckning och är idealisk för en naturlig look, medan foundation ger mer täckning.


8. Hur kan jag undvika att basmakeup ser kakig ut?

Använd en lätt hand när du applicerar produkter och se till att hydratisera huden ordentligt innan du börjar. Blenda noga och använd mindre mängd produkt för ett naturligt resultat.


9. Kan jag använda basmakeup på känslig hud?

Ja, det finns många basmakeupprodukter som är speciellt formulerade för känslig hud. Välj produkter utan irriterande ingredienser och gör alltid ett patchtest om du är osäker.


10. Hur tar jag bort basmakeup på bästa sätt?

Använd en mild rengöring eller makeupborttagningsprodukt för att effektivt avlägsna basmakeup. Följ upp med ansiktsrengöring och återfuktning för en komplett hudvårdsrutin.

"