Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Concealer

Frågor och svar om Concealer


1. Vad är syftet med att använda Concealer?

Concealer används för att dölja ojämnheter, mörka cirklar och andra imperfektioner i ansiktet, vilket ger en jämnare och mer enhetlig hudton.


2. När ska jag använda Concealer?

Du kan använda Concealer när du vill dölja specifika områden i ansiktet, såsom under ögonen, runt näsan eller över blemmor. Applicera det efter foundation och innan puder.


3. Hur väljer jag rätt färg på Concealer?

Välj en Concealer som är en nyans ljusare än din hudton för att ljusa upp områden. För att dölja rodnad eller blemmor, välj en Concealer som matchar din hudton exakt.


4. Kan jag använda Concealer som ersättning för foundation?

Concealer kan användas för att täcka specifika områden, men den är inte en ersättning för foundation. Foundation används för att jämna ut hela ansiktet.


5. Hur applicerar jag Concealer under ögonen?

Applicera Concealer i en triangel under ögonen och dutta försiktigt med en makeupsvamp eller fingertoppar för att jämna ut och undvika att dra i den känsliga huden.


6. Fungerar Concealer för alla hudtyper?

Ja, det finns olika formuleringar av Concealer för olika hudtyper. Det finns flytande, krämiga och stickformuleringar som passar torr, fet eller blandad hud.


7. Kan Concealer användas för att täcka tatueringar?

Concealer kan hjälpa till att dölja mindre tatueringar, men för att täcka större områden kan det krävas specialprodukter och tekniker.


8. Hur fixerar jag Concealer för långvarig hållbarhet?

Fixera Concealer genom att applicera ett tunt lager puder över det döljda området. Detta hjälper till att förhindra att produkten rör sig och håller makeupen på plats längre.


9. Kan jag använda Concealer som highlighter?

Ja, en ljusare nyans av Concealer kan användas som highlighter för att framhäva områden som kindben, näsrygg och amorbåge.


10. Finns det vattentålig Concealer för användning vid simning eller träning?

Ja, det finns vattentåliga Concealers som är lämpliga för aktiviteter där du kan komma i kontakt med vatten eller svett, vilket gör att makeupen håller sig på plats längre.

"