Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

BB-Cream & CC-Cream

Frågor och svar om BB-Cream & CC-Cream


1. Vad är skillnaden mellan BB-Cream och CC-Cream?

BB-Cream (Beauty Balm) ger en lätt täckning med fuktgivande egenskaper och solskydd. CC-Cream (Color Correcting) fokuserar på att korrigera hudtonen och ger ofta mer täckning med färgkorrigeringsegenskaper.


2. Kan jag använda BB-Cream istället för foundation?

Absolut! BB-Cream ger en naturlig täckning och fuktgivande fördelar, vilket gör den till ett utmärkt alternativ till foundation för en lättare makeup-look.


3. Vilken hudtyp passar bäst med BB-Cream?

BB-Cream passar bra för alla hudtyper. Den är särskilt fördelaktig för torr hud eftersom den ofta innehåller fuktgivande ingredienser och ger en fräsch finish.


4. Vad gör CC-Cream för min hud?

CC-Cream korrigerar hudtonen genom att neutralisera rodnad och ojämnheter. Den ger också en jämnare hudstruktur och kan erbjuda extra fuktgivning och solskydd.


5. Ska jag använda primer innan BB-Cream eller CC-Cream?

Det är valfritt, men om du vill maximera hållbarheten och jämna ut huden ytterligare kan en primer användas före applicering av BB-Cream eller CC-Cream.


6. Kan jag använda BB-Cream eller CC-Cream varje dag?

Ja, både BB-Cream och CC-Cream är lämpliga för daglig användning. De ger en enkel och snabb lösning för en jämn hudton och fuktgivning.


7. Kan jag använda BB-Cream eller CC-Cream på känslig hud?

Ja, många BB-Creams och CC-Creams är formulerade för att vara skonsamma mot känslig hud. Välj produkter som är hypoallergena och fria från irriterande ämnen.


8. Finns det BB-Cream eller CC-Cream med solskyddsfaktor?

Ja, många BB-Creams och CC-Creams innehåller solskyddsfaktor (SPF), vilket ger ett extra lager av skydd mot solens skadliga strålar.


9. Kan jag använda BB-Cream eller CC-Cream under ögonen?

Ja, du kan använda BB-Cream eller CC-Cream under ögonen för att jämna ut hudtonen och ge en lätt täckning. Välj en formula som är lämplig för känslig ögonhud.


10. Är BB-Cream och CC-Cream oljefria?

Många BB-Creams och CC-Creams är formulerade för att vara oljefria, vilket gör dem lämpliga för personer med fet hud. Kontrollera produktbeskrivningen för att bekräfta oljefri formulering.