Hållbara priser
Fri frakt över 299:-
Effektivt sortiment
010-204 1234

Latexfria Handskar

Visar 0 av 0 produkter
Sortera efter

Latexfria Handskar

Hos oss på Medea finner du ett omsorgsfullt utvalt sortiment latexfria operationshandskar av högsta kvalitet.

Syntetiska sterila operationshandskar av latexfritt material är fullgoda alternativ till traditionella sterila operationshandskar i latex och används med fördel när handskar av naturlatex inte kan användas i situationer där allergi eller överkänslighet mot latex förekommer hos bärare eller patient.
Latexfria operationshandskar är tillverkade av syntetiskt material framställt för att efterlikna de egenskaper som finns hos handskar av naturlatex. De är elastiska, mjuka och bekväma även vid användning under längre perioder samtidigt som de erbjuder mycket god slitstyrka och hållbarhet.

I vårt sortiment av latexfria operationshandskar i latex finner du handskar som bland annat erbjuder anatomisk utformning, förlängd manschett, texturerad yta och mycket mer.

Hos oss på Medea finner du endast operationshandskar med ett AQL på 0.65 eller lägre så att du alltid ska känna dig trygg och säker med de handskar du använder. Ett värde på 0.65 eller lägre innebär att en handske uppfyller AQL-kraven för både operationshandskar och AQL-kraven för skyddshandskar vid laboratorieverksamhet.

Information om vilka kriterier, godkännanden och standarder som uppfylls för en specifik handske återfinns på handskarnas produktsidor samt i de produktdatablad som finns tillgängliga på produktsidorna.

Alla medicinska förbrukningsvaror i vårt sortiment är CE-märkta.