Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Dispensers

Upptäck vårt utbud av desinfektionsdispensers från pålitliga varumärken som Liv, Diversey och fler. Att välja rätt dispenser handlar om att se till var desinfektionen ska användas, om den ska vara väggmonterad eller fristående, vilken sorts desinfektion det handlar om, samt hur många som kommer att använda dispensern. Vi erbjuder olika sorters dispensers och tillbehör som pumphuvuden, vilka underlättar tillhandahållandet och användandet av desinfektion på ett hygieniskt sätt, så att du kan välja den dispenser som passar bäst för dina behov. 

Dispensers

Visar 12 av 12 produkter
Sortera efter

Dispensers

Här finner du praktiska och hygieniska dispensers för handdesinfektion samt smarta doserings- och applikationshjälpmedel.

I vårt sortiment av dispensers finner du bland annat bordsdispensers och väggmonterade dispensers för flaska och doseringspump. I vårt utbud av väggdispensers så återfinns bland annat dispensers med smart armbågsfattning vilka inte behöver vidröras med händerna vid applikation. Vi erbjuder även doserings- och applikationshjälpmedel med korta och långa munstycken.

Vårt sortiment av dispensers är noggrant utvalt för att säkerställa produkter av högsta kvalitet.