Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment

Pälsvård

Visar 3 av 3 produkter
Sortera efter

Pälsvård

Frågor och svar om PälsvårdHur ofta bör jag borsta min hunds päls?

Borsta din hunds päls regelbundet, frekvensen beror på ras och pälsens längd. Kortare päls kan behöva borstas några gånger i veckan, medan långhåriga raser kan kräva daglig borstning.Vilken typ av borste bör jag använda för min katts päls?

För korta pälsar använd en kam eller borste med korta tänder. För långa pälsar, använd en kam eller borste med längre tänder för att undvika tovor och trassel.Hur badar jag min hund på bästa sätt?

Använd ett speciellt hundschampo och se till att blöta pälsen ordentligt. Massera schampot in i pälsen och skölj noggrant. Torka sedan din hund med en handduk eller använd en hårtork på låg värme.Vad gör jag om min katt har tovor i pälsen?

Försök att försiktigt reda ut tovorna med en kam eller borste medan pälsen är fuktig. Om tovorna är alltför tätt knutna, kan det vara bäst att söka professionell hjälp från en djurfrisör eller veterinär.Hur klipper jag klorna på min hund?

Använd en klippare speciellt utformad för hundklippning. Klipp endast den spetsiga delen av klon och undvik att skära in i den levande delen, kallad pulpan, för att undvika blödning och obehag.Behöver jag använda balsam på min hunds päls?

Balsam kan vara fördelaktigt för att mjuka upp och återfukta hundens päls, särskilt om den är lång eller benägen att bli torr. Välj ett balsam specifikt utformat för hundar.Vilka produkter är bäst för att motverka kattens hårbollar?

Specialiserade hårbollssmörjmedel eller matvaror med tillsatta fibrer kan hjälpa till att minska bildningen av hårbollar hos katter. Regelbunden borstning kan också vara effektivt.Vad är det bästa sättet att förebygga pälsproblem hos kaniner?

Borsta regelbundet din kanins päls för att undvika tovor och hårbollar. Ge också din kanin en balanserad kost och se till att den har tillräckligt med tuggmaterial för att främja naturlig slipning av tänderna.Hur hanterar jag öronvård för min hund?

Inspektera regelbundet din hunds öron och rengör dem om det behövs. Använd en öronrengöringslösning och en mjuk bomullstuss för att undvika överdriven vaxansamling och förebygga öroninfektioner.Vilka är de bästa produkterna för att minska fällning hos katter?

Kattfällning kan minskas genom regelbunden borstning med en kattborste eller kam. Tillskott med oljor rika på omega-3 och omega-6 kan också stödja en frisk päls och minska fällning.