Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Foder

Visar 20 av 20 produkter
Sortera efter

Foder

Frågor och svar om FoderVad är viktiga faktorer att överväga när jag väljer foder för min hund eller katt?

När du väljer foder bör du tänka på djurets ålder, storlek, hälsotillstånd och eventuella speciella behov. Konsultera även din veterinär för personlig rådgivning.Hur ofta bör jag mata min hund eller katt?

Matningsfrekvensen kan variera beroende på djurets ålder och ras. Generellt sett rekommenderas det att mata vuxna hundar och katter två gånger om dagen, medan valpar och kattungar kanske behöver fler måltider.Vilken roll spelar protein i husdjursfoder?

Protein är viktigt för husdjur för att stödja muskelutveckling och underhåll. Välj foder med högkvalitativa proteinkällor som kött eller fisk.Hur påverkar kosthållningen min husdjurs vikt?

Rätt balans mellan kaloriintag och fysisk aktivitet är avgörande för att upprätthålla en hälsosam vikt hos ditt husdjur. Övervikt kan leda till hälsoproblem, så övervaka portionerna noga.Vad innebär "holistiskt foder" för husdjur?

Holistiskt foder fokuserar på hela djurets välbefinnande genom att använda naturliga och näringsrika ingredienser. Det kan inkludera örter, frukt och grönsaker för att främja optimal hälsa.Finns det specialfoder för husdjur med allergier eller känslig mage?

Ja, det finns specialfoder formulerat för husdjur med allergier eller känslig mage. Dessa foder innehåller ofta hypoallergena ingredienser och undviker vanliga allergener.Hur kan jag övergå från ett foder till ett annat utan att störa min hunds eller katts matsmältning?

Gradvis övergång är viktig. Blanda det nya foder med det gamla och öka gradvis mängden av det nya foderet under en veckas tid för att undvika matsmältningsbesvär.Vad är fördelarna med foder med tillsatta vitaminer och mineraler?

Foder med tillsatta vitaminer och mineraler hjälper till att säkerställa att husdjuret får alla nödvändiga näringsämnen för att upprätthålla optimal hälsa och vitalitet.Hur förvarar jag husdjursfoder på rätt sätt?

Förvara husdjursfoder i en lufttät behållare på en sval och torr plats för att behålla färskheten och förhindra skadedjur. Undvik exponering för direkt solljus.Vilka ingredienser bör jag undvika i husdjursfoder?

Undvik foder som innehåller onaturliga tillsatser, konserveringsmedel och fyllnadsämnen av låg kvalitet. Läs ingredienslistan noggrant och välj högkvalitativa alternativ.