Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Godis & Tuggben

Frågor och svar om Godis & TuggbenHur ofta kan jag ge mitt hund godis?

Du kan ge ditt hund godis som belöning, men se till att det inte utgör mer än 10% av hundens dagliga kaloriintag. Överdriven godiskonsumtion kan leda till viktproblem.Vilka tuggben rekommenderas för hundar med känslig mage?

För hundar med känslig mage är det bäst att välja tuggben med lättsmälta ingredienser och undvika tillsatser som kan orsaka obehag. Konsultera din veterinär för specifika rekommendationer.Hur lång tid kan jag låta mitt hund tugga på ett ben?

Låt inte ditt hund tugga på ett ben för lång tid i sträck, särskilt om det är en benbit med små delar. Övervakning är viktig för att undvika kvävningsrisk och andra potentiella faror.Vilka ingredienser bör jag undvika i hundgodis?

Undvik hundgodis med konstgjorda färger, smakförstärkare och onaturliga konserveringsmedel. Läs noga igenom ingredienslistan och välj produkter med högkvalitativa ingredienser.Hur kan jag träna min hund med hjälp av godis?

Använd små bitar av godis som belöning under träningssessioner. Belöna önskat beteende omedelbart för att förstärka positiva beteenden och stärka kopplingen mellan träning och belöning.Vilka tuggben är bäst för tandhälsa hos hundar?

Tuggben med en textur som främjar tuggning kan bidra till att minska plack och främja god tandhälsa hos hundar. Speciellt utformade dentalben kan vara ett bra val.Kan katter äta hundgodis?

Det är bäst att undvika att ge katter hundgodis, eftersom de har olika näringsbehov. Ge istället katter godis som är specifikt formulerat för deras kost.Finns det sockerfria alternativ för hundgodis?

Avoid giving sugar-free treats containing xylitol to dogs, as it can be toxic. Opt for natural and sugar-free alternatives with safe ingredients for your dog's health.Vad är lämpliga godisalternativ för allergiska hundar?

För hundar med allergier, välj godis med hypoallergena ingredienser och undvik vanliga allergener som spannmål, mejeriprodukter och konstgjorda tillsatser.Hur förvarar jag godis och tuggben på rätt sätt?

Förvara godis och tuggben på en sval och torr plats för att undvika försämring. Se till att förpackningen är ordentligt försluten för att behålla färskheten.