Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Ögon & Öron

Visar 1 av 1 produkter
Sortera efter

Ögon & Öron

Frågor och svar om Ögon & Öron för DjurVad bör jag veta om ögonvård för mitt djur?

Ögonvård är viktigt för ditt djurs hälsa. Håll ögonen rena från smuts och övervaka eventuella tecken på irritation eller infektion.Hur kan jag rengöra mitt djurs ögon?

Använd en mjuk bomullstuss eller ögonrengöringslösning för djur för att varsamt torka bort eventuell smuts runt ögonen. Var försiktig och undvik att skada ögat.Vad är tecken på ögonproblem hos djur?

Tecken på ögonproblem inkluderar rodnad, svullnad, tårflöde, urladdning, eller om ditt djur gnuggar ögonen. Om du märker några av dessa symtom, kontakta veterinären.Hur kan jag förebygga öroninfektioner hos mitt djur?

Rengör regelbundet ditt djurs öron med en mild öronrengöring för djur. Var uppmärksam på tecken på öroninfektion, såsom klåda, rödhet eller obehag.Vad ska jag göra om mitt djur har öronproblem?

Om ditt djur visar tecken på öronproblem, som skakar på huvudet, klåda eller dålig lukt, kontakta veterinären för en undersökning och lämplig behandling.Hur ofta bör jag rengöra mitt djurs öron?

Frekvensen av öronrengöring beror på djurets ras, ålder och individuella behov. Rådfråga veterinären för att fastställa den lämpliga rengöringsrutinen.Finns det öronprodukter för djur som jag kan använda?

Ja, det finns öronrengöringslösningar och öronvårdprodukter speciellt formulerade för djur. Använd dessa enligt anvisningarna för att säkerställa säkerhet och effektivitet.Hur kan jag förebygga ögoninfektioner hos mitt djur?

För att förebygga ögoninfektioner, undvik kontakt med främmande ämnen, håll området runt ögonen rent, och skydda ögonen vid aktiviteter som kan orsaka skador.Vad är vanliga öronproblem hos djur?

Vanliga öronproblem inkluderar öroninfektioner, öronkvalster och öroninflammation. Symtom kan vara klåda, rodnad och urladdning från öronen.Kan jag använda vanligt vatten för att rengöra mitt djurs öron?

Använd inte vanligt vatten för att rengöra öronen, eftersom det kan leda till fuktansamling. Använd istället en mild öronrengöring speciellt utformad för djur.Vad ska jag göra om mitt djur får något i ögonen?

Om ditt djur får något i ögonen, försök att skölja ögonen försiktigt med ljummet vatten. Om problemet kvarstår, kontakta veterinären för rådgivning.