Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Häst

Visar 2 av 2 produkter
Sortera efter

Häst

Frågor och svar om HästVad är de vanligaste hälsoproblemen hos hästar?

De vanligaste hälsoproblemen hos hästar inkluderar hovsjukdomar, kolik, andningsproblem och hudinfektioner. Regelbunden veterinärkontroll är viktig för att upptäcka och behandla dessa problem i tid.Hur ofta bör jag besöka veterinären för min häst?

Det rekommenderas att besöka veterinären regelbundet för årliga hälsokontroller och vaccinationer. Vid akuta problem bör du omedelbart söka veterinärhjälp.Vad är de grundläggande vaccinationsbehoven för hästar?

De grundläggande vaccinationerna för hästar inkluderar skydd mot sjukdomar som influensa, stelkramp och hästinfluensa. Vaccinationsplanen kan variera beroende på hästens ålder, användning och geografiska plats.Hur kan jag förebygga hovsjukdomar hos min häst?

För att förebygga hovsjukdomar hos hästar är det viktigt att regelbundet sköta om hovarna, hålla dem rena och korrekt balanserade. Rådgör med en hovslagare för professionell vård.Vad är tecknen på kolik hos hästar?

Tecken på kolik hos hästar inkluderar vinglig gång, restlöshet, rullning, svettning och tecken på smärta. Kolik är en akut situation, och veterinärhjälp bör sökas omedelbart.Hur kan jag förebygga kolik hos min häst?

För att förebygga kolik hos hästar är det viktigt att tillhandahålla en regelbunden och balanserad kost, undvika snabba foderförändringar och se till att hästen har tillgång till rent vatten.Vad är de bästa sätten att hålla hästens päls och hud frisk?

För att hålla hästens päls och hud frisk, borsta regelbundet för att avlägsna smuts och död päls, använd rätt schampo och se till att hästen har en balanserad kost med nödvändiga näringsämnen.Hur kan jag hjälpa min häst att hantera stress?

För att hjälpa hästar att hantera stress bör de erbjudas en trygg miljö, regelbunden motion och social interaktion med andra hästar. Vid allvarlig stress bör veterinären konsulteras.Vilken typ av motion behöver min häst?

Den nödvändiga typen av motion för din häst beror på dess ålder, hälsotillstånd och användning. Regelbunden rörelse, som bete eller ridning, är viktig för hästens fysiska och mentala hälsa.Hur kan jag förebygga parasitinfektioner hos min häst?

För att förebygga parasitinfektioner hos hästar är det viktigt att följa en strategisk avmaskningsplan, regelbundet avmaska och hantera betet för att minska parasittrycket.Vad är de vanligaste hästsportskadorna och hur kan de förebyggas?

De vanligaste hästsportskadorna inkluderar sen- och ledskador. Förebyggande åtgärder inkluderar korrekt uppvärmning, användning av skyddsutrustning och regelbunden veterinärundersökning för att upptäcka potentiella problem i tid.