Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Omlindning

Frågor och svar om Bandage & OmlindningVad är syftet med att använda bandage vid träning?

Bandage används oftast för att ge stöd åt leder och muskler under träning. Det kan bidra till att förebygga skador och lindra besvär för personer med tidigare skador.Hur lindar jag ett bandage korrekt?

För att linda ett bandage korrekt, placera det över det aktuella området och linda det jämnt och stadigt. Undvik att linda för hårt för att undvika nedsatt blodcirkulation. Se till att det sitter säkert men inte för tight.Finns det olika typer av bandage för olika ändamål?

Ja, det finns olika typer av bandage anpassade för olika ändamål. Det kan vara elastiska bandage för stöd, kompressionsbandage för att minska svullnad eller speciella bandage för olika kroppsdelar.Hur länge bör jag använda ett bandage efter en skada?

Tiden för att använda ett bandage efter en skada varierar beroende på skadans allvar och typ. Följ råden från din vårdgivare och sluta använda bandaget när det inte längre behövs för stöd eller skydd.Kan jag använda bandage under träning för att förebygga skador?

Ja, många använder bandage som ett förebyggande åtgärd under träning för att ge extra stöd åt lederna och minska risken för skador, särskilt vid högintensiv träning eller vid tidigare skadehistorik.