Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Gel & Liniment

Frågor och svar om Gel & LinimentVad är syftet med att använda gel och liniment?

Gel och liniment används ofta för att lindra muskelvärk och stelhet. De kan också användas för att främja återhämtning och minska inflammation efter träning eller vid överansträngning.Hur applicerar jag gel eller liniment på huden?

Applicera en liten mängd gel eller liniment på det önskade området och massera in det med mjuka, cirkulära rörelser. Var noga med att följa produktens användningsanvisningar och undvik kontakt med ögon och slemhinnor.Vilka ingredienser är vanliga i gel och liniment?

Vanliga ingredienser inkluderar mentol, kamfer, och olika oljor med lugnande och värmeeffekter. Dessa ingredienser kan bidra till en känsla av lättnad och ökad blodcirkulation.Kan jag använda gel eller liniment före träning?

Ja, vissa människor föredrar att använda gel eller liniment före träning för att förbereda musklerna och minska risken för stelhet. Det är dock viktigt att följa produktens riktlinjer och undvika överanvändning.Finns det några biverkningar med att använda gel eller liniment?

I allmänhet är gel och liniment säkra att använda om de används enligt anvisningarna. Vissa personer kan vara känsliga för vissa ingredienser, så det är alltid bra att göra ett hudtest innan regelbunden användning.