Hållbara priser
Billiga fraktalternativ
Effektivt sortiment
Ursäkta tillgängligheten. Vi flyttar vårt lager och är snart tillbaka som vanligt. 

Wellpapp

Frågor och svar om WellpappVad är wellpapp och hur används det?
Wellpapp är ett material bestående av två yttre papperlager och en vågig kärna. Det används för att skapa kartonger och förpackningar för olika ändamål, inklusive transport och skydd av produkter.

Vilka är fördelarna med att använda wellpapp?
Wellpapp erbjuder lätt vikt, hållbarhet och enkel återvinning. Det är ett kostnadseffektivt material som ger skydd och stabilitet för olika produkter under transport och förvaring.

Hur väljer jag rätt wellpapp för min förpackningsbehov?
För att välja rätt wellpapp bör du överväga produkternas vikt, storlek och känslighet. Vårt team kan ge råd om den lämpligaste wellpappstypen och styrkan för att uppfylla dina specifika behov.

Finns det olika typer av wellpapp?
Ja, det finns olika typer av wellpapp med olika vågmönster och styrkor. Enkelwellpapp används för lättare produkter, medan dubbelwellpapp och trippelwellpapp erbjuder ökad styrka för tyngre varor.

Är wellpapp miljövänligt?
Ja, wellpapp är ett miljövänligt material eftersom det är tillverkat av förnybart papper och är fullt återvinningsbart. Det bidrar till att minska koldioxidutsläpp och främjar hållbarhet.

Vad är wellpapps hållbarhet och stabilitet?
Wellpapp erbjuder god hållbarhet och stabilitet, särskilt i de högre wellpappklasserna. Det ger utmärkt skydd för produkter och klarar av att hantera belastning under transport och lagring.

Hur beställer jag wellpapp från er?
För att beställa wellpapp från oss kan du enkelt göra det via vår webbplats eller kontakta vår försäljningsavdelning för personlig assistans. Vi strävar efter att göra köpprocessen så enkel som möjligt.